McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

Bu bench boostu acinca dezavantaji var mi?

Carvajal filan oynamadı Lo Celso ile birlikte ama en büyük hatam Willian oldu diye düşünüyorum. Adamı kaleden çok uzak oynatıyorlar. 8.5 çok para, az istatistik olacak bu gidişle.

kagawa ile panamalı torres ve polonyalı glikin performansını merak ediyorum torres gole yakın bi stoper belçikaya bi duran toptan gol bide kagawa asisti ile en az zararla kapatırız bu turu

Carvajal filan oynamadı Lo Celso ile birlikte ama en büyük hatam Willian oldu diye düşünüyorum. Adamı kaleden çok uzak oynatıyorlar. 8.5 çok para, az istatistik olacak bu gidişle.
Abi bende dedim willian ı çıkarıp kotinho yu alayım bari ama 2 oyuncu değiştirmem gerekiyormuş :(

Yaptigim analizlere gore erdem ozgen acik ara sonuncu olur
Almanci gokhan ilk 10a giremez suanda 5.ymjs
1.lik icin ise kiyasiya bir yaris olacagi net suanda yeterli Done elimizde yok

ub.msji

Evet 2.raund için hamlemizi yaptık bekleyişe geçebiliriz artık

Yaptigim analizlere gore erdem ozgen acik ara sonuncu olur
Almanci gokhan ilk 10a giremez suanda 5.ymjs
1.lik icin ise kiyasiya bir yaris olacagi net suanda yeterli Done elimizde yok

ub.msji
suanda 41 kişi içinden 33uncuyuz senın gıbı haterlar ve boş yapanlara inat gruplardan sonra bomba gibi giricem hadı bakalım sana meydan okuyorum buldog ugur

suanda 41 kişi içinden 33uncuyuz senın gıbı haterlar ve boş yapanlara inat gruplardan sonra bomba gibi giricem hadı bakalım sana meydan okuyorum buldog ugur
Bugun biraz sallandirmislar seni asagiya ama iddialisin gorelim bakalim neler yapabileceksin

ub.msji

Fantasy futbol 41 kişiyle 7 maç boyunca oynanan ve sonunda Maer Coast ın kazandığı bir oyundur :asd::asd::asd:

kesinlikle istirak edebilecegim bir analiz
Analizim %80 calisir. hem bilimsel yontem kullandim hem de gscimbom msjlarina bakarak yarismacilarin futboldan ne kadar anladigini tatbik ettim. buna gore yazilan bir msjdi ama bazilarinin gucune gitti.dogrular her zaman rahatsiz edicidir ozellikle ardahanlilar dogrulari hic sevmez

ub.msji

Geri
Üst Alt