McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

Ya ben yeni takım kurmak istiyorum... Mal gibi internet de öneri bakıp uyguladık az zaman olduğundan dolayı, ama çok bok gibi bir takım çıktı :D

Wildcard şart

Wildcard kullanınca oyuncu başı -4 atıyo yine dime

Bu turda 100 puan fln alirim diye dusunuyorum

Mendy ve Hector oynamadı.

Sanchez'i 11'e aldım; kırmızı kart

Cavani, Jesus ve Mbappe yokları oynadı.

Ben istifamı yönetime sundum...onların kararı artık

kagawadan da 7 puanı almışız allah bereket versin
kahpe hitler artığı almanlar kaybedince bizde kaybettik resmen timo werner hummels kimmich 3 lüsünden büyük şeyler beklerken 3 ü 5 puan toplayabildi anca

Wildcard kullanmayı hiç düşünmüyordum ikinci maçlar öncesi ama ne yazikki kullanmak zorunda kaldim

Wildcard fazladan transfer hakkı mı veriyor?
Wildcard turnuva boyunca 1 defaya mahsus takimda istediğin kadar oyuncu değişikliği yapma hakkı demek. Normalde bir sonraki turda1 değişiklik hakkın var ilk 3 maç için. Yapacağın sonraki transferlerde oyuncu başına -4 puan düşer alacağın puandan.

Wildcard turnuva boyunca 1 defaya mahsus takimda istediğin kadar oyuncu değişikliği yapma hakkı demek. Normalde bir sonraki turda1 değişiklik hakkın var ilk 3 maç için. Yapacağın sonraki transferlerde oyuncu başına -4 puan düşer alacağın puandan.

Yeni transferimiz puan alamazsa yine -4 yiyor muyuz yoksa sadece topladığı puandan mı kesiliyor?

İsco 2 puan aldı diye atıp Carlos Sanchezi koyduk -2 yedik
O da bişey mi? Dün uyuyakaldım diye Uzoho, Isco, Tagliafico -> Neuer, Meunier, Carrasco değişikliklerini yapamadığım gibi kaptanlığı Müller'den alıp Lukaku'ya da veremedim. Ordan 16 puan kaybetmem yetmezmiş gibi bugün de "Sanchez'i kaptan yapayım, belki es kaza puan alır" diye düşündüm. Sağolsun -6 puan yazdırdı haneme.

Berbat bi ilk round oldu kısaca. :(

Ozaman transfer yapabiliriz wildcard kullanmadan 4 pointimiz giderse sadece dime oyuncu başına.Deneyemediğim için soruyorum yaptığın şeyi geri alamıyorsun çünkü :D

2.oyuncu değişikliğinden sonra 4 point gider ibaresi çıkıyor ve yine yanında wild cald kullan ibaresi çıkıyor seçip kullanırsan hiç puan gitmiyor seçmezsen 2.değişikliğin için 4 point feda ediyorsun.

O da bişey mi? Dün uyuyakaldım diye Uzoho, Isco, Tagliafico -> Neuer, Meunier, Carrasco değişikliklerini yapamadığım gibi kaptanlığı Müller'den alıp Lukaku'ya da veremedim. Ordan 16 puan kaybetmem yetmezmiş gibi bugün de "Sanchez'i kaptan yapayım, belki es kaza puan alır" diye düşündüm. Sağolsun -6 puan yazdırdı haneme.

Öncelikle geçmiş olsun :D
cunup_gezmek_yemek_icmek_gunahmidir_h17628.jpg

Planlamayı iyi yapmayanlar wildcard kullanmaya mecburdur !!

Ahahahahahahahahah -6 mi
Hurmetler

ub.msji

Geri
Üst Alt