- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wildcard kullanınca oyuncu başı -4 atıyo yine dime
Ozaman transfer yapabiliriz wildcard kullanmadan 4 pointimiz giderse sadece dime oyuncu başına.Deneyemediğim için soruyorum yaptığın şeyi geri alamıyorsun çünküHayear. Dün yaptım puan gitmiyor.
Wildcard turnuva boyunca 1 defaya mahsus takimda istediğin kadar oyuncu değişikliği yapma hakkı demek. Normalde bir sonraki turda1 değişiklik hakkın var ilk 3 maç için. Yapacağın sonraki transferlerde oyuncu başına -4 puan düşer alacağın puandan.Wildcard fazladan transfer hakkı mı veriyor?
Wildcard turnuva boyunca 1 defaya mahsus takimda istediğin kadar oyuncu değişikliği yapma hakkı demek. Normalde bir sonraki turda1 değişiklik hakkın var ilk 3 maç için. Yapacağın sonraki transferlerde oyuncu başına -4 puan düşer alacağın puandan.
carlos denen vitaminsizi %20 seçilme oranı var diye seçtik koyun gibi
-3 gelmiş abv
Wildcard kullanmaksızın 2.oyuncuyu transfer ettiğin an toplam puanından -4 düşülür.Yeni transferimiz puan alamazsa yine -4 yiyor muyuz yoksa sadece topladığı puandan mı kesiliyor?
O da bişey mi? Dün uyuyakaldım diye Uzoho, Isco, Tagliafico -> Neuer, Meunier, Carrasco değişikliklerini yapamadığım gibi kaptanlığı Müller'den alıp Lukaku'ya da veremedim. Ordan 16 puan kaybetmem yetmezmiş gibi bugün de "Sanchez'i kaptan yapayım, belki es kaza puan alır" diye düşündüm. Sağolsun -6 puan yazdırdı haneme.İsco 2 puan aldı diye atıp Carlos Sanchezi koyduk -2 yedik
Ozaman transfer yapabiliriz wildcard kullanmadan 4 pointimiz giderse sadece dime oyuncu başına.Deneyemediğim için soruyorum yaptığın şeyi geri alamıyorsun çünkü![]()
Öncelikle geçmiş olsunO da bişey mi? Dün uyuyakaldım diye Uzoho, Isco, Tagliafico -> Neuer, Meunier, Carrasco değişikliklerini yapamadığım gibi kaptanlığı Müller'den alıp Lukaku'ya da veremedim. Ordan 16 puan kaybetmem yetmezmiş gibi bugün de "Sanchez'i kaptan yapayım, belki es kaza puan alır" diye düşündüm. Sağolsun -6 puan yazdırdı haneme.
Berbat bi ilk round oldu kısaca.![]()
Ahahahahahahahahah -6 miO da bişey mi? Dün uyuyakaldım diye Uzoho, Isco, Tagliafico -> Neuer, Meunier, Carrasco değişikliklerini yapamadığım gibi kaptanlığı Müller'den alıp Lukaku'ya da veremedim. Ordan 16 puan kaybetmem yetmezmiş gibi bugün de "Sanchez'i kaptan yapayım, belki es kaza puan alır" diye düşündüm. Sağolsun -6 puan yazdırdı haneme.
Berbat bi ilk round oldu kısaca.![]()