McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

Wildcard turnuva boyunca 1 defaya mahsus takimda istediğin kadar oyuncu değişikliği yapma hakkı demek. Normalde bir sonraki turda1 değişiklik hakkın var ilk 3 maç için. Yapacağın sonraki transferlerde oyuncu başına -4 puan düşer alacağın puandan.
Ne yani ... 6 yeni adam alsak

6* (-4) mı oluyor ?

Ne anlamı kalır ki o vakit

O da bişey mi? Dün uyuyakaldım diye Uzoho, Isco, Tagliafico -> Neuer, Meunier, Carrasco değişikliklerini yapamadığım gibi kaptanlığı Müller'den alıp Lukaku'ya da veremedim. Ordan 16 puan kaybetmem yetmezmiş gibi bugün de "Sanchez'i kaptan yapayım, belki es kaza puan alır" diye düşündüm. Sağolsun -6 puan yazdırdı haneme.

Berbat bi ilk round oldu kısaca. :(
Rdaş rüyanda kamyonu devirmişsin galiba :D

Sabaly reyiz adamdır yüzümüzü güldürdü
Salif sane sarı yemeseymiş iyiymiş

edit : Maşallah dediğimiz 2 dakika yaşamıyor yav gitti puanlar

Soru:

Halen tam anlamadım oyunu...

Bende mesela Kaleci A ve Kaleci B var.

Yarın Kaleci A'ın maçı var;
Öbür gün Kaleci B'in maçı var.

Şimdi Kaleci A ile oynadıktan sonra, Kaleci B'yi dahil edebiliyor muyum ilk 11'e ?

Soru:

Halen tam anlamadım oyunu...

Bende mesela Kaleci A ve Kaleci B var.

Yarın Kaleci A'ın maçı var;
Öbür gün Kaleci B'in maçı var.

Şimdi Kaleci A ile oynadıktan sonra, Kaleci B'yi dahil edebiliyor muyum ilk 11'e ?
ediyorsun

Toplam puanımdan -1 puan kaybettim Sane yüzüne

Wildcard kullanırsak, o eksi puan olayı olmuyor mu ?
Evet o zaman kadroyu komple değiştiren de eksi puan almasın. Ama unutma wilcardi turnuva boyunca 1 kez kullanabilirsin. Wildcard kullanırken transfer edeceğin oyuncuları sonraki turlarında hesap ederek transfer yapmanı öneririm.

Evet o zaman kadroyu komple değiştiren de eksi puan almasın. Ama unutma wilcardi turnuva boyunca 1 kez kullanabilirsin. Wildcard kullanırken transfer edeceğin oyuncuları sonraki turlarında hesap ederek transfer yapmanı öneririm.
Bench Boost hakkında da yorum alayım renkdaş.

Teşekürler

Bench Boost hakkında da yorum alayım renkdaş.

Teşekürler

Turnuva boyunca Bench Boost, Maxımum Captain ve Wildcard'ı sadece 1 kere kullanabiliyorsun.

Bench Boost'u aktif ettiğin Roundda sadece ilk 11 e aldığın oyunculardan değil 15 oyuncunun tamamının kazandığı puanları alırsın.

Maximum Captain
özelliğini kullanırsan o raundda sistem otomatik olarak en çok puan kazanan oyuncunu captain olarak kabul eder ve *2 puan kazandırır.

Wilcard özelliği, her raunddan sonra sistem sana belli oyuncu transfer etme hakkı veriyor misal ilk maçlardan sonra sadece 1 oyuncu satıp 1 oyuncu alabilirsin bunun dışında yaptığın her transferden -4 puan kaybın olur. Oyunun sana vermiş olduğu transfer hakkından daha fazlasını yaptığında Wilcard seçeneği karşına çıkar kabul edersen hiçbir puan kaybı yaşamadan işlemini sonlandırmış olursun.

İlk kurduğun kadro ciddi derece de kötü değilse Wilcard'ı kullanman çok mantıklı değil, genelde son maçlara doğru bu özelliği kullanmak daha avantajlı oluyor.

Mesela,

2. maçlar biraz sonra Rusya-Mısır maçıyla başlayacak, kadronuz da bu iki takımdan her hangi bir oyuncu varsa captain olarak onlardan birini seçebilirsiniz. Tahmin ettiğiniz gibi puan gelmezse yarın ilk maç başlamadan önce puan alacağını düşündüğünüz başka oyuncuyu captain olarak seçebilirsiniz.

Wildcard herkesde 1 kerelik var mı ?

IMG_1074.webp

Geri
Üst Alt