- 18 Kasım 2010
- 24.100
- 844
- 2.113
Bench boast ne oluyo gencler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wild Card'i kullanip kadroyu yeniledik bakalim hayirlisi
Zurna team in durumu beni üzüyorWild cardi kullandim.Eldeki bazi isimlerden cacik olacagi yoktu.
Hayır sanırım sadece 3 değişiklik hakkı var3.round bitince zaten unlimited olacak değil mi transfer hakkı ? o zaman wildcardı kullanma riskini almak mantıklı olur.Zaten yine unlimited olacağını düşünürsek.
Elenen takımlar olduğu için son 16 turunda sınırsız hak var sonra sırasıyla 3-5-5 diye gidiyorHayır sanırım sadece 3 değişiklik hakkı var
Aynen zaten sinirsiz olacak3.round bitince zaten unlimited olacak değil mi transfer hakkı ? o zaman wildcardı kullanma riskini almak mantıklı olur.Zaten yine unlimited olacağını düşünürsek.
EURO 2016'da finale anca 5-6 oyuncuyla çıkabilen dostlarımız vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yine de riske değebilir ama, çünkü asıl puan grup aşamasında yapılır muhtemelen diğer maçlar daha kısır geçeceği için. Gerçi o zaman da defanslar puan getirir kgsiz maçlar olursa.3.round bitince zaten unlimited olacak değil mi transfer hakkı ? o zaman wildcardı kullanma riskini almak mantıklı olur.Zaten yine unlimited olacağını düşünürsek.
sadece ilk 11'deki oyuncular yerine kadrondaki 15 oyuncunun tamamindan puan kazanmani sagliyorBench boast ne oluyo gencler
Artık çok geç yavnacizane tavsiyem jokerleri grup asamasinda kullanmaniz.
ileri turlarda kisir maclar izlememiz kuvvetle muhtemel

aa pardon, 5'te baslamis macArtık çok geç yav![]()
Mahvetti beni ;( 3. Maçlar vasat geçecek benim icincheryshev -1 puanla maci tamamlamis bravo