- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
Puanlar gitsede almanya elendiği için sıkıntı değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimki daha beter. Wildcard bitirdi beni de. Sende yine gol atanlar olmusWildcardla dünyanın en cenabet takımını kurmuşum.
Ekli dosyayı görüntüle 24267
Kane'in oynayacağını düşünüyorum. Adam gol krallığına oynuyor. Bu tip adamları genelde oynatıyorlar işler garanti de olsa.Wildcard'ı ikinci maç öncesi kullandığım için oyuncu değiştiremedim. Şimdi Belçika'dan Boyata ile İngiltere'den Trippier, Lingaard ve Kane kadroda.
Diğer gruplardaki sonuçlardan sonra belli ki iki takımda bir sürü rotasyon yapacaklar. Kane yerine Vardy, Lingaard yerine Dier, Trippier yerine Arnold oynar gibi görünüyor.
Siz ne dersiniz bir mucize olur da as kadrolar çıkar mı?
Eğer çıkmazsa Senegal'den iki oyuncum var Kolombiya karşısında pek şansları olmasa da risk alıp koyacağım.
Kane'in oynayacağını düşünüyorum. Adam gol krallığına oynuyor. Bu tip adamları genelde oynatıyorlar işler garanti de olsa.
Diğerlerinden çok emin değilim ama ikisinin de Kolombiya'yla oynamayı pek istemeyeceklerini sanıyorum. Kolombiya'nın kaçıncı bitireceğine bağlı olarak birinci sıra için savaşabilirler. Tabi bu bize yaramıyor arada oyuncu değiştiremediğimizden.
Lukaku ayısı neden oynamıyor ulan?En cok puani 45 yasindaki misir kalecisinden aldim arkadas, rezalet bir tur. Lukaku ve Tunus kaleciside oynamayacakmis, en büyük umudum bu ikisiydi. 30 puani bile görmeden kapaticam heralde turu
Herkes icin rezalet bir tur oldu anasini satayim, tek tesellim buLukaku ayısı neden oynamıyor ulan?
Edit: Sakatmış.