McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

Puanlar gitsede almanya elendiği için sıkıntı değil

Almanlar kaybedince ben de kaybetmiş sayıldım ne yazık ki.

Puanlara bakın, iddaa kuponu gibi resmen
fwc.webp

-24 puanla sonuncuydum oyunu bırakmıştım bugün bir baktım 53 puanla sondan 2. olmuşum. Suarez'i kaptan yaptığım için herhalde

What a comeback

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wildcard'ı ikinci maç öncesi kullandığım için oyuncu değiştiremedim. Şimdi Belçika'dan Boyata ile İngiltere'den Trippier, Lingaard ve Kane kadroda.

Diğer gruplardaki sonuçlardan sonra belli ki iki takımda bir sürü rotasyon yapacaklar. Kane yerine Vardy, Lingaard yerine Dier, Trippier yerine Arnold oynar gibi görünüyor.

Siz ne dersiniz bir mucize olur da as kadrolar çıkar mı?

Eğer çıkmazsa Senegal'den iki oyuncum var Kolombiya karşısında pek şansları olmasa da risk alıp koyacağım.

Wildcard'ı ikinci maç öncesi kullandığım için oyuncu değiştiremedim. Şimdi Belçika'dan Boyata ile İngiltere'den Trippier, Lingaard ve Kane kadroda.

Diğer gruplardaki sonuçlardan sonra belli ki iki takımda bir sürü rotasyon yapacaklar. Kane yerine Vardy, Lingaard yerine Dier, Trippier yerine Arnold oynar gibi görünüyor.

Siz ne dersiniz bir mucize olur da as kadrolar çıkar mı?

Eğer çıkmazsa Senegal'den iki oyuncum var Kolombiya karşısında pek şansları olmasa da risk alıp koyacağım.
Kane'in oynayacağını düşünüyorum. Adam gol krallığına oynuyor. Bu tip adamları genelde oynatıyorlar işler garanti de olsa.

Diğerlerinden çok emin değilim ama ikisinin de Kolombiya'yla oynamayı pek istemeyeceklerini sanıyorum. Kolombiya'nın kaçıncı bitireceğine bağlı olarak birinci sıra için savaşabilirler. Tabi bu bize yaramıyor arada oyuncu değiştiremediğimizden.

Kane'in oynayacağını düşünüyorum. Adam gol krallığına oynuyor. Bu tip adamları genelde oynatıyorlar işler garanti de olsa.

Diğerlerinden çok emin değilim ama ikisinin de Kolombiya'yla oynamayı pek istemeyeceklerini sanıyorum. Kolombiya'nın kaçıncı bitireceğine bağlı olarak birinci sıra için savaşabilirler. Tabi bu bize yaramıyor arada oyuncu değiştiremediğimizden.

En azından önce bunlar oynasaydı ona göre erkenden pozisyon alırdık. Şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum açıkçası.

En cok puani 45 yasindaki misir kalecisinden aldim arkadas, rezalet bir tur. Lukaku ve Tunus kaleciside oynamayacakmis, en büyük umudum bu ikisiydi. 30 puani bile görmeden kapaticam heralde turu

En cok puani 45 yasindaki misir kalecisinden aldim arkadas, rezalet bir tur. Lukaku ve Tunus kaleciside oynamayacakmis, en büyük umudum bu ikisiydi. 30 puani bile görmeden kapaticam heralde turu
Lukaku ayısı neden oynamıyor ulan?

Edit: Sakatmış.

Son düzenleme:
Sizi dinliyip lukaku dan kaptanlığı lingarda verdim

Bazı basın prganlarına göre Kane ve Lingaard oynayacak diğerlerine göre oynamayacak. Trippier kesin oynamayacak deniyor. Kane'i kaptan yapmayı düşünüyordum. Coutinho idi kaptan ve 12 getirdi. Bu riske değer mi? Baya sıkıntılı oldu bu son maç. Yedeklerim de Kolombiya karşısındaki Senegalliler ve güven vermiyorlar :)

Müller'i de boşuna çıkarmış oldum. En azından 1 puan getirecekti, görünen o ki Lukaku 0 puanla kapatacak roundu.

Neyse.

skandal bir tur.
muslera-cavani-godin disinda puan getiren olmayacak herhalde.
lukaku ve kane de yedek diyorlar bu arada kaptan yapmayi dusunen varsa iyi arastirsin

Şimdilik Trippier dışındakileri mecburen oynatıyorum. Ortasaha ve defanstan birer puan getirmiş iki kişiyi çıkarıp Senegallileri koyduk. Sabaly, Sane, Lingaard, Kane ve Boyata ile 5 oyuncum sahada olacak. En azından 5'er puan getirsinler.

Bugün dünya liginde 2. ve 3. lideri geçebilir gördüğüm kadarıyla. Bizim ligde ise Sallander(bu kimdi bu arada?) sıçrama yapabilir ve Gökhan'I ve beni geçebilir.

Geri
Üst Alt