McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

izlandalılar dışında kadromda hep turu geçen heriwler var bu bir artı.

Ikinci turda kaptani Kane yapsam ve Reus'u satmasam 100 puan üzeri alacaktim. Kadroyu degistim bench boostla beraber anca 27 puan alabildim. 2. Tur daha iyi gecer umarim :D

Son 16'da Brezilyalıları doldurdum.

Kaneyi almadım ben daha doğrusu param yetmedi lukakuyu aldık :asd:
Defansa da İsveçlileri doldurduk düşük meblağlı diye

Başta Müller olmak üzere kötü bir oyuncu grubu seçtiğim için 3.maçlar sonunda toplam 142 puan toplamışım.

Son 16 turu için yepyeni bir kadro kurduk.

Alisson-Stones-Ramos-Godin-Casemiro-Modric-Forsberg-İsco-Cavani-Kane-Lukaku.

zımba gibi bir kadroynan 2. tura hazırım.

2 turda 137 puan toplamışım, kadro değiştiremediğimi bilmediğimden bazı seçimleri hatalı yapmıştım, keşke baştan başlasaymışım.

Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Arif Ulu arasında 01.06.2018 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Ulu'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2018/2019 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Ulu sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır.

Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

BamBamBam FC

Bir kaç hesaplama yaptım tutarsa zirve takibi sürer tutmazsa iflas :(

Şaka maka 2. roundda yeni hesap açıp başlasam daha fazla puan toplarmışım. :D

Geri
Üst Alt