- 10 Mart 2013
- 121.530
- 158.221
- 5.068
@Uğur İz önceki senelerde - alan oyuncuyu çıkaramıyorduk yine devam ediyor mu o olay?
Bilmiyorum ki yaw.Ilk firsatta dehlemeyi deneyecegim bakalim kabul edecek mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Uğur İz önceki senelerde - alan oyuncuyu çıkaramıyorduk yine devam ediyor mu o olay?
Şu an açık sistem bir an önce dehle benceBilmiyorum ki yaw.Ilk firsatta dehlemeyi deneyecegim bakalim kabul edecek mi?
Kac hakkim var ki?1 hak galiba.Oyleyse bunu yollasam bile o parayla iyi birini alamam zaten.Ayrica hakkimi kullandigim icin Ronaldo'yu da alamam.Şu an açık sistem bir an önce dehle bence
bi asist yapar gibiHırvatistan'a karşı iş yapması zor yine
Yok yav yedeğe dehle demek istedim eğer kabul ediyorsaKac hakkim var ki?1 hak galiba.Oyleyse bunu yollasam bile o parayla iyi birini alamam zaten.Ayrica hakkimi kullandigim icin Ronaldo'yu da alamam.
Hırvatlar, İzlanda'nın yaptığını yapıp kilitleyecekler gibi duruyorbi asist yapar gibi
Hain FFP burda da peşimizde ulan caferrrrKac hakkim var ki?1 hak galiba.Oyleyse bunu yollasam bile o parayla iyi birini alamam zaten.Ayrica hakkimi kullandigim icin Ronaldo'yu da alamam.
Hahahahahahah bu ne yaw moralimi yerine getiren 1 kadro olmusyüzümü kara çıkardılar valla neyse messi kardeşim nijerya'ya bi hatrick yapar yolumuzu buluruz
Etmedi ilk mac icin girdi artik yapacak bir sey yok.Yok yav yedeğe dehle demek istedim eğer kabul ediyorsa
Bu adam dunya 1.siyse ben 2.fln olabilirimDünya birincisinin kadro leş ama Cr7, Ruslar ve bench skilli kurtarmış elemanı
Ekli dosyayı görüntüle 23769
izlandanın yaptıgını hiçbir takım yapamaz o kadar fiziki kalitede bi takım yok, hırvatlar takım halinde kompakt oynuyolar orjinal bir defansif ortasaha yok rakitic-modrid tandemi ile oynuyolar arjantin ileri 3lüsü en az 1 gol atarHırvatlar, İzlanda'nın yaptığını yapıp kilitleyecekler gibi duruyor
sonuncu belli dedik zaten kardeşim ne tatava yapıyosunHahahahahahah bu ne yaw moralimi yerine getiren 1 kadro olmus
ub.msji
Aglana beni de aglatacaksinsonuncu belli dedik zaten kardeşim ne tatava yapıyosun
Bütün topçuları oynamış yarın indirirler Lukaku hattrick yapsa ben bile geçerim bu hıyarıBu adam dunya 1.siyse ben 2.fln olabilirim
ub.msji