- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
Evet beklediğim oldu rdaş@Aslan Karadağ atak yapabilir gibi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet beklediğim oldu rdaş@Aslan Karadağ atak yapabilir gibi![]()
Yanlış hesaplamışsınAsıl puanım 74 beyler hesaplarınızı buna göre yapın Granqvist yarın kaptana geçecek
Sonradan farkettimYanlış hesaplamışsın74 değil
Clean Sheet olursa 6 da ondan alırsın 81 ederSonradan farkettimayrıca Salif Sane gibi müthiş bir topçum var
6 puanı kulübede bırakmışsın rengimRezalet 1 ilk tur performansı oldu, Brezilya , Almanya , Fransa ve İngiltere gol yiyerek ortasaha ve defans hattını çökertti puantaj olarak
Orta sahada +1 geliyor ona kafacı bir topçu ve maliyeti az diye aldım bakalımClean Sheet olursa 6 da ondan alırsın 81 eder![]()
Onu bilmiyordum ki ozaman şuanki aklım olsa daha değişik şeyler yapardım oyun başladıktan sonra öğrendim bir çok şeyi6 puanı kulübede bırakmışsın rengim
Aslında 4 diyebiliriz şimaykılı alman riskliymiş Akınfeev'in 6 puanından sonraOnu bilmiyordum ki ozaman şuanki aklım olsa daha değişik şeyler yapardım oyun başladıktan sonra öğrendim bir çok şeyi![]()
Carlos Sanchez mi bu? bütün dünya almış iş yapmaz umarımYarın Japonya'ya karşı şov yapıp gerçek puanları takdim edecek inş.
![]()

Carlos Sanchez mi bu? bütün dünya almış iş yapmaz umarım![]()