McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!

axel asistin asistini yapiyor surekli ama mcdonalds puan vermiyor rezaletttttttttttttttt

Ağlıyorum şu an. Ben de neden kaptanı son dakkaya bıraktıysam? :(

Yok yav senin dediklerin doğru da Müller'i de forvet yapmalılardı o konuda yanlış yaparak ufaktan kıyak geçmişler yani.
Trezeguet'i orta saha yapıp(bence doğru) Hazard'ı forvet girmişler mesela.
Hazardla Mertensin forvet olması normal aslında, Trezeguet de o tarz bir oyuncu.

Milli takımda oynadıkları bölgeler baz alınıyor desek ona da uymuyor bazı oyuncuların durumu :asd:

Benim farketmediğm bir durum mu var acaba dedim sen öyle deyince.

Boş yere 28 puan eksik aldım bugün. KAHRETSİN.

Edit: 18 olacaktı*

Son düzenleme:
Veliahtım olarak senden birincilik bekliyorum Talhacım.
Bu sefer imkansız gibi valla. Hiç iddiam yok, ilk 10'a bile giremeyebilirim. 2 senedir futboldan baya uzak kaldım biraz Premier Lig maçları ve bizim maçlar hariç. Yine de elimden geleni yaparım tabi ama EURO'daki tahtımı kaptıracağım gibi. :(

Ashley Young'u almak mantıklıymış oyunda defans gözüküyor şu anda sol kanatta başlıyor maça.

2.maçlar öncesi kadroyu biraz değiştirdim ve 8 puanımı feda ettim. Gerçi Wilcard'I kullanmadığım için iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim.

Wildcard olayı tam olarak ne oluyor
1 defaya mahsus olmak üzere, herhangi bi eksi puan cezası almadan istediğin kadar transfer yapabiliyorsun. Takımını komple değiştirebilirsin yani.

Bana sorarsan en mantıklısı yarı final veya finalde kullanmak eğer grup aşamasındaki kadron berbat değilse. Çeyrek final de olabilir ama riskli. EURO'da erkenden yapıp pişman olan çok kişi vardı.

1 defaya mahsus olmak üzere, herhangi bi eksi puan cezası almadan istediğin kadar transfer yapabiliyorsun. Takımını komple değiştirebilirsin yani.

Bana sorarsan en mantıklısı yarı final veya finalde kullanmak eğer grup aşamasındaki kadron berbat değilse. Çeyrek final de olabilir ama riskli. EURO'da erkenden yapıp pişman olan çok kişi vardı.
Teşekkürler, kadroyu ayarlarken her maç değiştiririm diye kurmuştum ama şimdilik idare eder gibi komple değilde 3 değişiklik bari olsaymış güzel olurmuş :) ilerleyen zamanlara saklayayım ozaman.Birde şu şekilde yapabiliyoruzmu 2 kere bench boost açabilrmiyim wildcard ile

Teşekkürler, kadroyu ayarlarken her maç değiştiririm diye kurmuştum ama şimdilik idare eder gibi komple değilde 3 değişiklik bari olsaymış güzel olurmuş :) ilerleyen zamanlara saklayayım ozaman.Birde şu şekilde yapabiliyoruzmu 2 kere bench boost açabilrmiyim wildcard ile
Sanmıyorum.

6NkA2v.jpg

Lukaku Reyizzz:uiyy:

Walker 3 lü stoperin sağında oynuyor sanırım. Trippier sağ bek/açık gibi oynar muhtemelen.
Kadroya bakmayıp ezbere yazdım, Trippier varsa öyledir, daha ucuz olduğu için daha iyi :)

Defans için Marcelo ve Meunier de iyi seçenekler ama değiştirilemiyor olması kötü.

Geri
Üst Alt