GSCimbom
McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu!
Vasfi Vural

McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football 2018 | Şampiyon Onat Can Sağıroğlu! Sayfa 30

Vasfi Vural ·

Cevap
1,1K
Okunma
44K
Sayfa
30/57
Yok yav senin dediklerin doğru da Müller'i de forvet yapmalılardı o konuda yanlış yaparak ufaktan kıyak geçmişler yani.
Trezeguet'i orta saha yapıp(bence doğru) Hazard'ı forvet girmişler mesela.
Hazardla Mertensin forvet olması normal aslında, Trezeguet de o tarz bir oyuncu.

Milli takımda oynadıkları bölgeler baz alınıyor desek ona da uymuyor bazı oyuncuların durumu :asd:

Benim farketmediğm bir durum mu var acaba dedim sen öyle deyince.

2.maçlar öncesi kadroyu biraz değiştirdim ve 8 puanımı feda ettim. Gerçi Wilcard'I kullanmadığım için iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim.

Wildcard olayı tam olarak ne oluyor
1 defaya mahsus olmak üzere, herhangi bi eksi puan cezası almadan istediğin kadar transfer yapabiliyorsun. Takımını komple değiştirebilirsin yani.

Bana sorarsan en mantıklısı yarı final veya finalde kullanmak eğer grup aşamasındaki kadron berbat değilse. Çeyrek final de olabilir ama riskli. EURO'da erkenden yapıp pişman olan çok kişi vardı.

1 defaya mahsus olmak üzere, herhangi bi eksi puan cezası almadan istediğin kadar transfer yapabiliyorsun. Takımını komple değiştirebilirsin yani.

Bana sorarsan en mantıklısı yarı final veya finalde kullanmak eğer grup aşamasındaki kadron berbat değilse. Çeyrek final de olabilir ama riskli. EURO'da erkenden yapıp pişman olan çok kişi vardı.
Teşekkürler, kadroyu ayarlarken her maç değiştiririm diye kurmuştum ama şimdilik idare eder gibi komple değilde 3 değişiklik bari olsaymış güzel olurmuş :) ilerleyen zamanlara saklayayım ozaman.Birde şu şekilde yapabiliyoruzmu 2 kere bench boost açabilrmiyim wildcard ile

6NkA2v.jpg

Lukaku Reyizzz:uiyy:

Geri
Üst Alt