- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
axel asistin asistini yapiyor surekli ama mcdonalds puan vermiyor rezaletttttttttttttttt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazardla Mertensin forvet olması normal aslında, Trezeguet de o tarz bir oyuncu.Yok yav senin dediklerin doğru da Müller'i de forvet yapmalılardı o konuda yanlış yaparak ufaktan kıyak geçmişler yani.
Trezeguet'i orta saha yapıp(bence doğru) Hazard'ı forvet girmişler mesela.

Veliahtım olarak senden birincilik bekliyorum Talhacım.Boş yere 28 puan eksik aldım bugün. KAHRETSİN.
Bu sefer imkansız gibi valla. Hiç iddiam yok, ilk 10'a bile giremeyebilirim. 2 senedir futboldan baya uzak kaldım biraz Premier Lig maçları ve bizim maçlar hariç. Yine de elimden geleni yaparım tabi ama EURO'daki tahtımı kaptıracağım gibi.Veliahtım olarak senden birincilik bekliyorum Talhacım.
1 defaya mahsus olmak üzere, herhangi bi eksi puan cezası almadan istediğin kadar transfer yapabiliyorsun. Takımını komple değiştirebilirsin yani.Wildcard olayı tam olarak ne oluyor
Teşekkürler, kadroyu ayarlarken her maç değiştiririm diye kurmuştum ama şimdilik idare eder gibi komple değilde 3 değişiklik bari olsaymış güzel olurmuş1 defaya mahsus olmak üzere, herhangi bi eksi puan cezası almadan istediğin kadar transfer yapabiliyorsun. Takımını komple değiştirebilirsin yani.
Bana sorarsan en mantıklısı yarı final veya finalde kullanmak eğer grup aşamasındaki kadron berbat değilse. Çeyrek final de olabilir ama riskli. EURO'da erkenden yapıp pişman olan çok kişi vardı.
Sanmıyorum.Teşekkürler, kadroyu ayarlarken her maç değiştiririm diye kurmuştum ama şimdilik idare eder gibi komple değilde 3 değişiklik bari olsaymış güzel olurmuşilerleyen zamanlara saklayayım ozaman.Birde şu şekilde yapabiliyoruzmu 2 kere bench boost açabilrmiyim wildcard ile

Walker da öyle. 5-3-2 oynuyor İngiltere.Ashley Young'u almak mantıklıymış oyunda defans gözüküyor şu anda sol kanatta başlıyor maça.
Walker 3 lü stoperin sağında oynuyor sanırım. Trippier sağ bek/açık gibi oynar muhtemelen.Walker da öyle. 5-3-2 oynuyor İngiltere.
Kadroya bakmayıp ezbere yazdım, Trippier varsa öyledir, daha ucuz olduğu için daha iyiWalker 3 lü stoperin sağında oynuyor sanırım. Trippier sağ bek/açık gibi oynar muhtemelen.