- 27 Ocak 2010
- 139.132
- 105.399
- 5.648
Turnuvanın kaderini belirleyen bir yarışma oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben etki edemiyorum maalesef oyuncularımın bulunduğu takımlar galip geliyor ama saçma saçma penaltılardan gol yiyorlar 2 3 tür 4 er puanlar direk çöpe gidiyorTurnuvanın kaderini belirleyen bir yarışma oluyor.
Şart.Bench'i doldurmak farz mı ?
Mesela para yetmedi ve ben bir Bench /Yedek'lik hakkını kullanmak istemiyorum ve açık bırakmak istiyorum.
BU TUrda bircok aksilik yasadim FB'li erdem 2.turda yasamam bunlarikagawa 14 puan ile iyi katkı sağladı bana. 2.tura kalmaz buldog uguru geçerim
hocam mullerin golu var gibi arrascaetanın yerıne koysan iyi olur benceSerefsiz Sanchez out, Gazinsky in. Ekli dosyayı görüntüle 23875
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arrasceata veya herhangi biri is yapmazsa Muller'i koyarim. Her gun duruma gore oyuncu degisikligi yapiyorum (uyuyakalmazsam).hocam mullerin golu var gibi arrascaetanın yerıne koysan iyi olur bence

O penaltıyı yapmasalar 6 point geliyorduSerefsiz Sanchez out, Gazinsky in. Ekli dosyayı görüntüle 23875
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet kayıp olmazMuslera'yı almayı unuttum kadroya. Bench boost olduğum için kaybım yok değil mi?
Gol yiyeceği için sıkıntı olmazMuslera'yı almayı unuttum kadroya. Bench boost olduğum için kaybım yok değil mi?
Suarez'i kaptan yapmıştım belki bu akşam 0 puanı görürümAhahaha - 24 puan yemişim oyuncuları wildcard la değiştirdim sanıyordum Benevento gibi en alta demir attım. Buradan çıkmam artık imkansız herkese başarılar
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi