McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

Maç gününe kadar kadroları değiştirebiliyoruz değil mi. Kadromdan daha tam emin değilim.

#Members

1
TUR.gif
aynovdisgeym (Ozan Kesgin)

2
TUR.gif
Kizilaslan (Özkür Kızılaslan)

3
GER.gif
murat.urhan1 (Murhan)

4
TUR.gif
sergendag (Sergen Dağ)

5
TUR.gif
roccosifredi (Emif Konya)

6
NED.gif
Supreme_One (Şerafettin Koç)

7
AUS.gif
PROFulFUTBOL (Talha "aussie" Küllü)

8
TUR.gif
Sneijder1028 (Birol Kaya)

9
TUR.gif
yavuzfr (Furkan Yavuz)

Pahalı oyuncu daha fazla puan getirecek diye bir kaide yok arkadaşlar.

1mlik Iranlı bir oyuncu bile en çok puan getiren olabilir

Takım kaptanı x2 puan getirir.

Bir maç puan almış oyuncuyu 2. maçlar başlamadan değiştirirseniz, oyuncunun kazandığı puanı kaybedersiniz

Abiler bi sorum var.Şampiyonlar ligi fantezi futbolda mesela salı günü oynamış bi oyuncuyu,çarşamba günü oynayacak bi oyuncuyla değiştirebiliyoduk.Anlatayım;Şİmdi diyelim salı günkü maçta Drogba oynadı ama puanından memnun kalmadık.Çarşamba günü oynanacak maç için yedekte Huntelaar var.Drogba dan aldığımız 2 puanı riske edip,Huntelaar gol atar daha fazla puan alır mantığıyla kazandığımız 2 puanı feda ederek Huntelaar riskini alabiliyoduk.

Kurallar sayfasında şöyle açıklanmış..

From your squad you must select 11 players to form your starting team. Only starting players will earn points for your team.

You can change every player in your line-up that has not already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played.

If you don`t make any changes to your team the current team will continue to score points for you.

Kıt ingilizcemle anladığım şu.O raundda oynamamış herhangi bir oyuncuyu,yedekten gelen oynamamış oyuncuyla değişitirebiliyosun.Yani yukarda anlattığım CL fantezi futboldan farklı bi durum.Ama oyunun kadro kurma sayfasında şöyle bi açıklama var.

Once a match has started, all involved players are locked and unavailable for the rest of the Round.

You can remove players from Your Pitch during the Round, but you will lose any points they have scored in the round.

E biz oyuncuyu remove yaparsak o yuncunun puanı yanıyo orasını anladık.Bu adamın yerine gelecek oyuncu puan kazanabiliyomu?

Ben mesela ilk maç Fred'i aldım forvete adam sıçtı batırdı bende remove yapıp yerine başka oyuncu koyup ondan puan kazanabiliyomuyum?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

Evet kazanabilirsin.Tek mantığı o zaten

Valla kalem emin ellerde sakatlansa bile defansda sağlamlar ve patlayacak kalitlerden oluşuyor orta saha kanatlarımın zayf kaldı ama :D 1haftadır oyuncu analizi ediyodum zaten

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Kadromu kesinlikle degistiririm ama alternatif adamlari hic düsünmedim acikcasi. Sadece iki tane yedek var.

Turnuva oldugu icin pek sakatlik ihtimalini düsünmedim, iranlilar sagolsu kadroyu doldurdum :D

Kadroyu yaparken gruplarda tur atlamasi asagi yukari kesin olan takimlardan sectim oyunculari.

Geliyorum bende kadroyu kurup şimdi. Az kaldı.

Kadromu kesinlikle degistiririm ama alternatif adamlari hic düsünmedim acikcasi. Sadece iki tane yedek var.

Turnuva oldugu icin pek sakatlik ihtimalini düsünmedim, iranlilar sagolsu kadroyu doldurdum :D

Kadroyu yaparken gruplarda tur atlamasi asagi yukari kesin olan takimlardan sectim oyunculari.

Bende Süpriz yapacak takımlardan fazla aldım. Belçika ve kolombiyadan aldım o iki ülkeden beklentim yüksek gerçi jolombiya heralde 1 oyuncu aldım ama olsun. Şu transfer kapansın o enfes takımımı paylaşıyım :D araba hedefim :D

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

#Members

1
TUR.gif
aynovdisgeym (Ozan Kesgin)

2
TUR.gif
Kizilaslan (Özkür Kızılaslan)

3
GER.gif
murat.urhan1 (Murhan)

4
TUR.gif
sergendag (Sergen Dağ)

5
TUR.gif
roccosifredi (Emif Konya)

6
NED.gif
Supreme_One (Şerafettin Koç)

7
AUS.gif
PROFulFUTBOL (Talha "aussie" Küllü)

8
TUR.gif
Sneijder1028 (Birol Kaya)

9
TUR.gif
yavuzfr (Furkan Yavuz)

10
TUR.gif
knen26 (Kemal Nennioğlu)

kadroya 3 kişi dahil etmem lazım ama karar veremedim. Bütçe sıkıntısından.

Bu arada ben de şifre alayım lütfen.

Yani işin özü 23 kişilik kadro ile sonuna kadar devam edeceğiz. Gerçekte yarı finalde olan bir takımından oyuncun kalmazsa oyun senin için bitmiş mi oluyor?

Geri
Üst Alt