McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

şansa bak costayı kötü diye aldım insigne koydum adam oynamamış . Değişiklik hakkı ilk maçlarda 3 değilmi ? ?

4 oyuncudan 35 almışım

şansa bak costayı kötü diye aldım insigne koydum adam oynamamış . Değişiklik hakkı ilk maçlarda 3 değilmi ? ?

4 oyuncudan 35 almışım

İlk maçlarda 3 derken? 11'deki oyuncunun puanı kötüyse yedeklerden biriyle değiştirebilirsin ama ilk 11'dekinden aldığın puan gider. Transfer hakkını soruyorsan o gruptan sonra olur

İlk maçlarda 3 derken? 11'deki oyuncunun puanı kötüyse yedeklerden biriyle değiştirebilirsin ama ilk 11'dekinden aldığın puan gider. Transfer hakkını soruyorsan o gruptan sonra olur

arkadaşlar burda diyolardı tablo vs . vardı grup hakları boyuncu yedekten 3 oyuncu değişebilirsin vs. gibi ona göre yedekten oyuncu alacagım da sergen başkan

302qpo1.jpg

Kaptani degistirebiliyo muyuz? Degistirirsem onceki kaptanin puani silinir mi?

1. maçlar tamamlanmadan değiştirirsen silinir. Örneğin Freç 8 puan almıştım pazubandını aldım 4'e düştü. Şimdi Di Mariam koluna takıp nasıl kaptan olunurmuş gösterecek inşallah.

Freç idi istediğim puanı alamadım. Di Maria'dan patlama bekliyorum. Ben orta saha oyuncuları için fazla para harcadım keşke bir tane üst düzey forvetim olsaydı.

Bazı arkadaşlar daha ilk mac oynamadan son maçta oynayacak (atıyorum Lukaku) topcuyu kaptan yapıyorlar da ondan sordum. :D Dun Balantayi bile kaptan yaptım ne olur ne olmaz diye. Her gün degistiriyorum kaptanı.

N5

62 puan yapmışım Muslera-Godin'den süpriz puan kaybı geldi.Neyse artık kalanlar ile devam edeceğiz.

Geri
Üst Alt