Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
şansa bak costayı kötü diye aldım insigne koydum adam oynamamış . Değişiklik hakkı ilk maçlarda 3 değilmi ? ?
4 oyuncudan 35 almışım
4 oyuncudan 35 almışım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şansa bak costayı kötü diye aldım insigne koydum adam oynamamış . Değişiklik hakkı ilk maçlarda 3 değilmi ? ?
4 oyuncudan 35 almışım
İlk maçlarda 3 derken? 11'deki oyuncunun puanı kötüyse yedeklerden biriyle değiştirebilirsin ama ilk 11'dekinden aldığın puan gider. Transfer hakkını soruyorsan o gruptan sonra olur
arkadaşlar burda diyolardı tablo vs . vardı grup hakları boyuncu yedekten 3 oyuncu değişebilirsin vs. gibi ona göre yedekten oyuncu alacagım da sergen başkan
![]()
Haftanın başından beri kaptanın Di Maria mıydı?
Freç idi istediğim puanı alamadım. Di Maria'dan patlama bekliyorum. Ben orta saha oyuncuları için fazla para harcadım keşke bir tane üst düzey forvetim olsaydı.
Kaptani degistirebiliyo muyuz? Degistirirsem onceki kaptanin puani silinir mi?
1. maçlar tamamlanmadan değiştirirsen silinir. Örneğin Freç 8 puan almıştım pazubandını aldım 4'e düştü. Şimdi Di Mariam koluna takıp nasıl kaptan olunurmuş gösterecek inşallah.
Frec ne la fred mi ilahi :d di maria dgl messi patlayacak
Okunuş Freç.
Yaziyon ama
Freç idi istediğim puanı alamadım. Di Maria'dan patlama bekliyorum. Ben orta saha oyuncuları için fazla para harcadım keşke bir tane üst düzey forvetim olsaydı.
Bazı arkadaşlar daha ilk mac oynamadan son maçta oynayacak (atıyorum Lukaku) topcuyu kaptan yapıyorlar da ondan sordum.Dun Balantayi bile kaptan yaptım ne olur ne olmaz diye. Her gün degistiriyorum kaptanı.
N5
Yazmasam okunmaz.
İlk kaptanın kimdi?
Okununca anlasilmiyo