McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

humels olmasa oyunu oynamana gerek yokmus zaten tolga

Aynen ilk hafta, şu 3 puan alanlar hayal kırıklığı yaşattı biraz. Diğer maçlarda böyle olmazlar inşallah. Kaptanın önemi çok büyük, Hummels sakat, yeni kaptanı kimi yaparım kararsızım.

Luiz yaparım gibi duruyor gerçi.

Çarım bugda kalmış

63 puan almışım puan almayan Hazard ve Lukaku var

ayrıca Şıvaynştaygeri kadroya almıştım oynamadığı için 0 puan gelmiş

Marcelo vardı ayrıca kendi kalesine attı

Muslera vardı kalede o da 3 tane yedi

ha birde Chedjou vardı :asd:

bunlara rağmen 63 puan iyidir :D

Aynen ilk hafta, şu 3 puan alanlar hayal kırıklığı yaşattı biraz. Diğer maçlarda böyle olmazlar inşallah. Kaptanın önemi çok büyük, Hummels sakat, yeni kaptanı kimi yaparım kararsızım.

Luiz yaparım gibi duruyor gerçi.

hummels bendede vardı yaw skat mi way anasini yedekte de adam akilli manolas var sadece

78 şu anda, hazard ve dzagoev oynayacak

[attachment=10979:upload_2014-6-17_15-31-41.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-17_15-31-41.webp
    upload_2014-6-17_15-31-41.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 82
Hazard'dan bende iyi puan bekliyorum, pogba, di maria ilk macda istediğim puanlari alamadilar.

Dzagoev de euro 2012de cok iyi puanlar kazandirmisti yanlis hatırlamıyorsam:)

★★★》☆

Costa yerine aldım Dzagoev'i 3 puandan fazla kazandırır herhalde. Pogba, Costa, Dzeko, Maria çok az puan aldı.

Costa yerine aldım Dzagoev'i 3 puandan fazla kazandırır herhalde. Pogba, Costa, Dzeko, Maria çok az puan aldı.

Iyi yapmissin bende dun costa》heydari yaptim +1 puan fazla aldim. Costa, dzeko, pogba ve d.maria ilk maclarda is yapmadilar ama acilirlar diye dusunuyorum.

Benzama'yi son anda cikardim ona üzülüyorum. Bide oscar iniesta yapmistim o da kötü oldu.

★★★》☆

Brooks varmış yedekte benim 10 puanlık iş yapmış ama hiç aklıma gelmedi oyuna sokmak.

KOSCIELNY yerıne CADAMUROyu aldım simdi 3-5 ne getirse kardır

arjantin diger mac iranla mac yapiyor bakalim arjantinden 3 topcum var

2.grup maclari icin yeni oyuncu alamiyor muyuz ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt