McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

Valentin Stocker yüzüne 10 kisi oynuyoruz hep, oynatmiyorlar adami :o

Hatali secim yapmisim, ama yinede iyi gidiyoruz

İlginç ben az önce 442'den 352'ye geçtim bir tane defans oyuncusu çıkardım yok 352'ye geçiş mümkün değildi. Bu arada Dzemaili neden hiç ilk 11'de oynamadı büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

Dzemaili Gökhan'dan da Behrami'den de kat be kat daha iyi ama oynatmıyo teres. Hele şu Xhaka denen yeteneksizi nasıl oynatıyo hiç anlamıyorum.

3 Belçikalı oynamadı daha, 72 puan aldım şu anda bu turda.

43. müydüm neydim 2.tur sonunda, 27.liğe kadar tırmandım bu turda benimkiler baya iş yaptı.

SORU: VERTHONGEN Mİ? HAZARD MI? LUKAKU MU? SİZCE KAPTANLIK İÇİN

Yoksa Manolas'ta şu an 8x2=16 puan ile. Orada kalsın değmez mi?

Kompany, courtois ve hazard kadroda ve 83 puan almisim. Iniesta kaptandi 12×2=24 puan almisim onu bırakıp bunlardan birini kaptan yapsam daha fazlasını alamam herhalde.

★★★》☆

Ramirezden ve Fabregastan zerre puan alamadim,tek tesellüm Messinin kaptan olması

Ben Messiyi kaptan yapmayi unuttum. Manolas ta kaldi kaptanlik. :) Messi de 28 olacakti kaptan olaydi 12 puan zarardayim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

16 alan Alba'yı unutmama rağmen 86 puandayım. Hazard ve Medjani'yi koydum bugün için

Elenenler hep dusuk maliyetliler ya :( nasil kurulacak yeni kadro, cok zor. Butceyi yukseltmeleri veya oyuncu maliyetlerini dusurmeleri gerek

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Yarın Transfer sezonu açılıyor.Satılacak tek oyuncularım şu anda İniesta ve Coentrao gibi gözüküyor.Artık bugün den sonra diğerlerine bakacağız.

Geri
Üst Alt