McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

Puanlamada oynamaları saçmalık

Neymarın kaptanlıkla 14 alacağını bilsem mertesachkeri Kaptan yapardım bu maç

aynısı benzemada da var kaptanlık işi. onu düzeltirler

Puanlamada oynamaları saçmalık

Neymarın kaptanlıkla 14 alacağını bilsem mertesachkeri Kaptan yapardım bu maç

ya onda hata var , sadece attığı goller 10 puan ediyor zaten x2 rahat 20 üzeri

ayrıca toplam puanım benim 60 küsür olması gerekirken 47 yazıyor nasıl rezil bir uygulama yapmışlar külliyen hatalı..

bu da resmi cevap @Murat Urhan :

From your squad you must select 11 players to form your starting team. Only starting players will earn points for your team.

Please note that your team and any changes you make will save automatically. There is no save button.

You can change every player in your line-up that has already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played. You can also change the captain as long as the new captain hasn’t already started to play.

ya onda hata var , sadece attığı goller 10 puan ediyor zaten x2 rahat 20 üzeri

ayrıca toplam puanım benim 60 küsür olması gerekirken 47 yazıyor nasıl rezil bir uygulama yapmışlar külliyen hatalı..

bu da resmi cevap @Murat Urhan :

From your squad you must select 11 players to form your starting team. Only starting players will earn points for your team.

Please note that your team and any changes you make will save automatically. There is no save button.

You can change every player in your line-up that has already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played. You can also change the captain as long as the new captain hasn’t already started to play.

Hazırlık yapmamışlar pek

Euro 2012 ve 2010 çok güzel ve zevkliydi. Sadece 1 kere bedava transfer hakkı oluyordu ve puan cezası karşılığı tranfer yapabiliyordun.

Ayrıca transfer sezonu aktif olduğu için kötü oynayan bir oyuncunun fiyatı düşerken başlangıçta 3 olan oyuncunn 8 falan oluyordu sonradan

Bunda hiç bi cacık yok şu ana kadar

Hazırlık yapmamışlar pek

Euro 2012 ve 2010 çok güzel ve zevkliydi. Sadece 1 kere bedava transfer hakkı oluyordu ve puan cezası karşılığı tranfer yapabiliyordun.

Ayrıca transfer sezonu aktif olduğu için kötü oynayan bir oyuncunun fiyatı düşerken başlangıçta 3 olan oyuncunn 8 falan oluyordu sonradan

Bunda hiç bi cacık yok şu ana kadar

kurallarda transfer değeri değişmez diyor bence saçma olmuş..

ucuz olan mesela balanta parlarsa değeri artmalı bence.

@Ozan Kesgin beni eklemedin mi lige? meliongs profil ismim..

my leagues altında gsc görünmüyor.

hatadan da kaynaklanıyor olabilir çok rezil site düzeltirler inşallah..

edit : eklemişsin ama sanırım hatadan my leagues kısmında görünmüyor , leş herifler doğru düzgün hazırlamamışlar..

Ligi ben de göremiyorum My Leagues altında. Sanırım sadece ligi oluşturan görebiliyor. Bu da bir hata.

Euro 2012 en iyisiydi. Aynısını yapsalar yeterdi işte.

Ula fifa benim Iranli adamı forvet olarak gösteriyor aldık 11e sağ bek çıktı

Diego Costa>>>>Khosro heydari değişikliği yaptım +1 puan fazlam var:):)

öylesine alıp yedek beklettiğim iranlı savunmacı son dk da gol yemezlerse 9 alacak :D

Bu oyun çok kötü saldım ben, başka adamlar kaç puan getirdi göremiyoruz. Kendi adamımız kaptanımız 14 getirmişken 28 getirmesi gerekirken 14 yazıyor, saçmasapan bir oyun olmuş başlı başına. Normalde 80 puanım artı 2 oynayacak oyuncum var ama yine de sinir bozucu. Olmamış oyun net.

Olduğum ligleri bile göremiyorum FİYASKO

Geri
Üst Alt