McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

Güncel kadrom :

jqixki.jpg

rakip almanya ondan korkuyorum 90 dakika oynar gerçi en az 3 alcak . kart falan görmezse neyse alıyım bari cezayirin gol atacağını hiçmi hiç düşünmüyorum ama bu riske değer

Sakatlık değil sanırım hastalanmış. Bende de vardı :(

Hummels'ın ve Sakho'nun oynamaması şahsım adına baya talihsiz oldu itiraf etmeliyim ki...

Bentaleb ve Mesbah'da ilk 11'de yok. İyice batırdık. Kosta Rikalı topçuları keşke kadro tutsaydım. Tek umudum bu saatten sonra Müller ve Messi.

Bentaleb ve Mesbah'da ilk 11'de yok. İyice batırdık. Kosta Rikalı topçuları keşke kadro tutsaydım. Tek umudum bu saatten sonra Müller ve Messi.

Benim de 2 adet defansım var sayılır :redface: Halliche ve Belkalem'i koydum mecburen :asd2: Ben de Gago, Messi ve Müller'e güvenmek zorunda kalacağım.

Benim de 2 adet defansım var sayılır :redface: Halliche ve Belkalem'i koydum mecburen :asd2: Ben de Gago, Messi ve Müller'e güvenmek zorunda kalacağım.

Senin stoperlerin ikiside oynuyor en azından. Bütün maçlarda oynamış Mesbah ve Bentaleb'in ilk 11'de olmamasına çok şaşırdım. Kadromun %50 çöpe gitti.

Ne de jong renkdaş?

Yedeklere biriki çöp alacağıma oynamayan iranlıları koysaydım sneijder yada rodriguezi alacaktım dedim bari bir hollandalı olsun o da dejong oynamadı zaten peh..neyse çıkarttık onu ama cezayirlilerle doldu şimdi de takım :D

Sent from my iPad using Tapatalk

Geri
Üst Alt