McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy Football

Güncel kadrom :

jqixki.jpg

Robben kaç puan aldı bu tur?

6 almış

N5

99 puan ve 1 amerikalı defans oyuncum var, bakalım kaç puanla bitirecem

Messi, Robben ve Müller yaktı beni

3ü toplam 18 puan aldı:(

+ Hummels'in oynamaması

103 puan almışız şimdilik 11.yiz (1 adam 0 çekmesine, yedek kalecimin 7 puan fazla, yedek forvetimin 3 puan fazla almasına rağmen)

Yedekteyi oyuncularımın toplam puanı 28 miş yuhhh

106 puan almışım ama vasat geçirdik bu turu ve bundan sonrasını kestirmekte zor olacak.

ligde 4.sıradayım ilk 3te bitirmek hedefim bakalım neler olacak

Messi'yi kadroya almayı unutmuştum. Ulan dedim iyi bari ekstra bişey yapmadı. Asist yaptı son dakikada +3 giydi direkt.

O kadar çok şanssızlık yaşadım ki bu turu 9 futbolcu ile tamamladım.

7 savunmacımdan sadece 2'sinin takımında oynaması ile süper başladığımız turu 100 puanı dahi aşamadan kapattık.

bizim ligmi çok iyi anlamadımki toplam 350 puanım var 22.mi neyim :D

Hummels oynayacak mı bu maç?

O değil de James Rodríguez'i kadrosuna almayacak olan var mı? :D

14 puanlı Varane'ı yanlışlıkla çıkarttım ve mecburen yerine Brooks'u almak zorunda kaldım ve Brooks 11de değil :D

Hummels-Mertesacker-Sakho-T.Silva-Balanta-Mesbah-Brooks

Sadece Silva ve M.Sacker oynadı :(

Finalde baya şamata oluyor. Kazanacağını düşüneceğiniz taraftan alıyorsunuz tüm futbolcuları tabii ki, tutarsa deli puan alıyor, tutmazsa fena patlıyorsunuz :D

Kimin önceden nasıl puan vereceğini bilmek zor. İsim yapmış oyuncuların yerine iyi oynayan ve puan kazandıran oyuncuları tercih etmek daha mantıklı.

Valla 2. tur analiz yapamadığım için patladım zaten. Kim ne durumda çok bilmiyorum. :) Ama çeyrek finalde zaten çok oyuncu kalmayacağı için herkes puan getiren oyunculara bakıp alacaktır.

Geri
Üst Alt