Meb'den Karma Eğitime Stop

bu işler yavaş yavaş.

önce bunu yasallaştırırlar sonra bir bakarsın özel okullar hariç hiç bir yerde karma eğitim yok.

sonra karma eğitimi komple yasaklarlar destekleyeni vatan haini ilan ederler.

spaghettiyi yiyecek, makarnayı seçim yatırımı zannedenlerin dünyası işte...;D

Kız ve erkek liseleri karma olabiliyordu diye biliyorum.

İki ihtimal var.

1. Birileri iktidarı tuzağa çekiyor. Aynı mesele eğitim müfredatında milli bayramlar konusunda da yaşandı. O hatadan -ihanet hükmünde hataydı kanımca- dönüldü çok şükür.

2. Halkın bu tür haberler ve müphem yönetmelik değişiklikleri ile nabızını ölçüyorlar.

Tartışılır.

Adamların istedikleri bütün devlet okullarını imam hatip yapmak ve tek tip eleman yetiştirmek. (Malum ümmet olacağız artık) Ve dinin gereği olarak karma eğitimi yine devlet okulları ile sınırlı kalmak şartıyla ortadan kaldırmak. Millet 2023'e odaklanmış fakat büyük bomba 2024'de olacak böyle giderse, (ki gidecek) Zayıf 1 hilafet herkesin işine yarar

Bu arada Özel okul açanları araştırmak lazım.

Gerçek evrenden;

Türkiye nin dinamiklerine aykırı, topunu toplasan 2-3 stadyumu ancak doldurabilecek; halen ülkede zeytin peynirli çaylı klasik kahvaltı değilde macar salamlı gravyer li tamamı ithal kahvaltı yapılarak güne başlandığını zanneden ve süt portakal suyunun bile dolarla fahiş fiata alındığı ithalat merkezi free shop dan başka yerli market veya işyerlerine kuruş vermeyi hainlik sayan dünyaya da o gözle bakarak not vermeye çalışan

sahte evrenin yorumu..
Nasıl bir dönem laik kesim muhafazakar kesimi tanımıyorduysa aynı şekilde sizde laik kesimi zerre tanımıyorsunuz, kafanızda kurduğunuz tuhaf hayalleri gerçek zannediyorsunuz.

istanbul erkek lisesinin sadece ismi erkek lisesi sanirim yahu

ki o bile degisti , istanbul lisesi diye sanirsam

1964 ten beri karmaymis

Adamların istedikleri bütün devlet okullarını imam hatip yapmak ve tek tip eleman yetiştirmek. (Malum ümmet olacağız artık) Ve dinin gereği olarak karma eğitimi yine devlet okulları ile sınırlı kalmak şartıyla ortadan kaldırmak. Millet 2023'e odaklanmış fakat büyük bomba 2024'de olacak böyle giderse, (ki gidecek) Zayıf 1 hilafet herkesin işine yarar

Bu arada Özel okul açanları araştırmak lazım.
İsteyenler tabiki olabilir ve eminim birinin sözde İslam dünyasının lideri olmak gibi bir amacı var. Tabi bunun için yanlış ülkeyi seçti.

Asla ama asla olamayacak bir hayalden ibaret. Ona bu gazı verenler ve yurt dışındaki fakir İslam ülkelerini(!) kullanıp propagandasını (posterler, gösteriler vs) yapanlar da onunla oynuyor sadece. İşleri bittiğinde kirli bir mendil gibi köşeye atacaklar.

Bu arada Nun Vakfı Okullarını bir araştırın isterseniz. Malum oğlan çocuğunun yüksek miktarda bağışlar(!) ile büyüttüğü vakıfların da yurtlar açtığını da unutmamalı.

Gerçek evrenden;

Türkiye nin dinamiklerine aykırı, topunu toplasan 2-3 stadyumu ancak doldurabilecek; halen ülkede zeytin peynirli çaylı klasik kahvaltı değilde macar salamlı gravyer li tamamı ithal kahvaltı yapılarak güne başlandığını zanneden ve süt portakal suyunun bile dolarla fahiş fiata alındığı ithalat merkezi free shop dan başka yerli market veya işyerlerine kuruş vermeyi hainlik sayan dünyaya da o gözle bakarak not vermeye çalışan

sahte evrenin yorumu..

Ben kahvaltıda macar salamı yiyorum. Çay içmem. Süt ve portakal suyu içiyorum. Ama ben gerçeğim.

Gerçek evrenden;

sahte evrenin yorumu..

Sizi sayiyla mi veriyorlar bu foruma yav.

Ne ayaksin arkadas.

Nasıl bir dönem laik kesim muhafazakar kesimi tanımıyorduysa aynı şekilde sizde laik kesimi zerre tanımıyorsunuz, kafanızda kurduğunuz tuhaf hayalleri gerçek zannediyorsunuz.

Bence kendini tatmin etmek için yazmış bir kaç süslü kelime o güzel oldu bu diyor.

Ayrıca gravyer bir peynir çeşididir arkadaşlar, kars gravyerine yerli ve milli değildir diyebilir miyiz ? Tabiki hayır, veya aytaç macar salama ?!?!??! Yooo yooo yoo.

oğlanın kafasına türban takarsak kızların yanına sokabiliyor muyuz?

çocuk sapların arasında yetişmesin..

Ayrıca gravyer bir peynir çeşididir arkadaşlar, kars gravyerine yerli ve milli değildir diyebilir miyiz ? Tabiki hayır, veya aytaç macar salama ?!?!??! Yooo yooo yoo.
gravyer peynirleri ve macar salamları mideye indiren laiklerdensin yani

benim başörtülü bacımın düşüncelerini anlayamazsın sen ve senin gibiler

Tam bir Beyaz Türk yorumu olduğunu belirtmem gerekiyor. Tamer Bey'i rahat bırakın.

Geri
Üst Alt