- 8 Temmuz 2015
- 35.806
- 70.653
- 3.893
Kurbağa vıraak dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurbağa vıraak dedi
Ben özür olarak mentionla rahatsız ettiğimi kastetmiştim ama; hadi mallığımın diyeti olarak dediğiniz gibi tüm tüm mesajları kapsayan olarak genişletilmiş olsun.Konuya attığınız tüm msjları kapsayan bu özrünüzü kabul ediyor ve iyi forumlar diliyorum
Ben senin yazdıklarını anlayamıyorum ciddi anlamda. Hani bayağı düşünüyorum. Anlatmak istediğinin özetini bir türlü çıkaramıyorum. Hani mesela burada sana ne dediler de sen bunları karşılık yazdın. Ve karşılık olarak yazdığın şey de genel olarak neyden bahsettin.
"gerek" olacaktı. Ayrıca aynı uğur güzel gibi sen de cidden boş bir adamsın.sadece karşılıksız kalmasın diye yazıyorum...
fazlasına gereg yok...
"gerek" olacaktı. Ayrıca aynı uğur güzel gibi sen de cidden boş bir adamsın.
Üstadı yeni takibe aldım baya güzel içerikler üretiyormuş meğerse. Mesela şu dansı müthiş
İzlerken iç sesim '' he got some moves '' dedi valla, inanılmaz..Gecenlerde bir arkadasla konusuyordum Mustafa Sandal'in fenomen danslarina benzeyen figürleri var bence![]()
Bence sen haklisin.sadece karşılıksız kalmasın diye yazıyorum...
fazlasına gereg yok...