Meb'den Karma Eğitime Stop

Konuya attığınız tüm msjları kapsayan bu özrünüzü kabul ediyor ve iyi forumlar diliyorum
Ben özür olarak mentionla rahatsız ettiğimi kastetmiştim ama; hadi mallığımın diyeti olarak dediğiniz gibi tüm tüm mesajları kapsayan olarak genişletilmiş olsun.

Eyvallah...

Aklıma lucky beauty nin düşünce özgürlüğü anlayışı geldi hahahabhahahahha kezzap atmayı adam şişlemeyi düşünce özgürlüğü kategorisinde değerlendiriyordu. O gün ne gülmüştüm yav.

Bu mevzu ciddi mi

Yazmayayım yalanlanır diyordum da bu kadar uzun süre üstte kaldığına göre ciddi herhalde

Ben senin yazdıklarını anlayamıyorum ciddi anlamda. Hani bayağı düşünüyorum. Anlatmak istediğinin özetini bir türlü çıkaramıyorum. Hani mesela burada sana ne dediler de sen bunları karşılık yazdın. Ve karşılık olarak yazdığın şey de genel olarak neyden bahsettin.

Kardesim kardesim o kadar iyi anliyorum ki seni

duyar kasıp özgürlük düşkünü geçinen dinciler konu zorunlu din dersinin kaldırılmasına veya diyanetin kaldırılmasına geldimi bir anda özgürlük vs. her şeyi unutuyorlar!

Fetonun egitim anlayisi bunlarinkinden daha iyiydi dogrusu

Ülkede en çok konuşulan konular

-siyaset
-eğitim sistemi
-din
-kadın erkek ayrımcılığı
-dolar, euro
-tecavüz
-terör
..
..

Bir ülke de sürekli bunlar konuşuluyorsa o ülkeden hiç bi kürek olmaz..

Dünyanın en büyük köprüsü hülooooğ, dünyanın en büyük havalimanı hülooooğ, dünyanın en büyük...... boş muhabbetler..

Bilim, üretim, ihracat, fabrika, marka, doğa..... keşke hep bunlara kafa yorabilseydik de çok bilmiş kravatlı abilerimiz 2.planda kalsaydı..

İmam hatipler için de alternatif yapıyoruz, tercihe bağlı demişlerdi. Geldiğimiz noktada imam hatiplerin sayısı ve gitgide artışı ortada. Keza sınavlardaki başarı oranları da ortada.

Bir sene sonra 'burada erkek lisesi', 'burada kız lisesi' talebi geldi diyerek tüm okulları ayırabilirler.

Bazı şeylerin çok net ifade edilmesi lazım. Örn: Türkiye Cumhuriyeti'nde eğitim karmadır. gibi

Sent from my F5121 using GSCimbom Forum mobile app

Herkes ileri gidiyo biz geri gidiyoz

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt