Mecnun Otyakmaz: "Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın Türkiye Kupası'nda mücadele etmeyeceğini biraz önce öğrendim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1733492057626.webp

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Otyakmaz, kupanın Avrupa kupalarına katılmak adına kısa yol olduğunu dile getirdi.

FENERBAHÇE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NA KATILACAK MI?

Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele etmeyeceğiyle ilgili iddialar hakkında da açıklamalarda bulunan Otyakmaz, "Ben de biraz önce öğrendim. O yüzden net bir fikrim yok. Yukarıya çıkınca konuşacağız. Böyle bir niyet varsa, gerekli diyaloglarla durumun rayına oturacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Lig yarışının uzun ve meşakkatli olduğunu vurgulayan TFF 1. Başkan Vekili Otyakmaz, şöyle devam etti:

"Kupanın lig mücadelesine göre daha kısa yol olduğunu söyleyebiliriz. Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur kuralarını çektik. Aynı şehirlerin takımları 4 maçta karşı karşıya gelecek. Kura azizliği oldu diyebilirim. Onlar adına da iyi olmuştur. En azından kış aylarında seyahatten kurtuldular. Bütün takımlarımıza kazasız belasız bir tur diliyorum."

Bu turun ardından takımların grup maçlarında karşılaşacağını hatırlatan Otyakmaz, "Turu geçen 19 takımın haricinde Avrupa kupalarına katılan 5 takımla birlikte 24 takımlı, Avrupa kupalarındaki gibi bir lig olacak. İlk kez deneniyor ama heyecanlı bir durum olacaktır." açıklamasında bulundu.

[NTV Spor]

Fener yine kendisini dibe çekecek hareketlere doymuyor muazzam bi camia

Boyle kendi kafalarina gore herkes kendince cekilebiliyorsa bidaki senede isteselerde katilmasina musade etmeyeceksiniz ceza olarak.
Tarikatci diyor ya ben hiç avrupada böyle şeyler görmedim aslında süper koz veriyor, fenerin yaptığı şu rezillikleri avrupada bir ligte yapsan neler olur gözlerine sokacaksın ama bizde o beceriye yönetici yok maalesef

İnsan paf takımla çıkar yine çıkar. Ne saçma camia.

Bu şikeciler tam da başkanlrına yakışır şekilde Türk futbolunun şımarık çocuğu gibiler. Paranın çoğunu veren Galatasaray taraftarı ama koskoca ülkenin futbolunu şımarık bir camia şekillendiriyor. Buna dur denmeli, Galatasaray taraftarının parası yoksa futbol da olmaz bu ülkede.

Yani zaten gecen sezon super kupa finaline cikmadiklari icin 1 veya 2 sene ceza almadilar mi?

Siz ceza veremezsiniz ben kendim cekildim uydurmasi bu

Kafasına göre katılmıyorum- katılıyorum denecek bir şey mi bu? Bunun ciddi caydırıcı bir cezasının olması gerekmiyor mu? Avrupa'da kulüpler kafalarına göre çekilebiliyorlar mı mesela? Bunun puan cezası haddi diyelim o talimatta yok ama ciddi bir para cezası verilmeli o zaman öyle 10-20 milyon TL falan olmaz.

* Türkiye Kupası Statüsü MADDE 10 – SAİR HÜKÜMLER

(1) Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yer almayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz. Ayrıca, Türkiye Kupası’nın ticari haklarından elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz.

Aslında Fenerbahçe 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmayacağını açıklarken, ilk yıl zaten Türkiye Kupası'ndan çekileceği için ikinci yıl otomatikman Türkiye Kupası'nda yer alamayacak.

2 sene boyunce Fener olmayacakmis Ziraat'ta, bari artik su kupayi da alalim bunlar yokken zaten epeydir kazanamiyoruz.

Boyle kendi kafalarina gore herkes kendince cekilebiliyorsa bidaki senede isteselerde katilmasina musade etmeyeceksiniz ceza olarak.
yav bir kere burada bi absürtlük var. Sahadan çerkilen hangi takımsa turnuvaya göre ya men cezası alır ya puanı silinir.
Kupa statüsü olduğu için adamların zaten türkiye kupasında olmaması gerekiyor.

Bu kadar dallama, yasaları sallamama üzerine kurulu bir yönetim mi olur.
İyi anasını satayım alanen şike yaptıklarında ağızlarına biber süreriz diye geçiştirsinler o halde.
Yada ligden düşen düşmediğini iddia etsin nasılsa kural kaide uygulanmıyor ülkede

Süper kupaya katılmadıklarında söylemişti yalı çocuğu

Kıçlarından haberleri yok. Oturdukları koltuklara sahip oldukları yetkilere bak.

Ali kOC'un derhal indirilmesi lazim. Nasil olur bilmiyorum ama bu boyle gitmez. Adam elini attigi herseyi sirk'e ceviriyor. Umarim tez zamanda geberip gider. Hayatimda hic bukadar bir insandan nefret ettigimi hatirlamiyorum.
O herifin ülke sporundan tamamen uzaklaştırılması lazım. daha fazla nefret tohumları ekmeden

Geri
Üst Alt