Medcezir | Cuma | 20:00 | Star TV

SON DAKİKAAAA!!!!

Nişantaşında MİRA adlı karakteri canlandıran SERENAY SARIKAYA dolaşmakta.Bir fotoğraf çektirdik.Çok sevimli bir kız üstelik.İLGİNÇ BİR ŞEKİLDE NİŞANTAŞINDA DOLANIYOR:DD:DD:DD

NOT:SEVENLERE DUYURULUR.ŞU AN İTİBARİYLENİŞANTAŞI CİTY'S GİRMİŞ BULUNMAKTA

MERAK EDENLER BURAYA GELEBİLİR.

Koysana fototu.

Orkuna bakinca Elmanderi goruyom

Discovery cihazımdan gönderildi

10 dakikadır izliyorum, daha önce sadece 1-2 bölüme yine göz ucu ile bakmıştım, sarmamıştı pek.

Ama kesin olan şu mankenlik ajansını komple bu diziye yağdırmışlar mübarekler herhalde :D

Fragmanın da isyeeaaan şarkısına denk gelince ne tür dizi olduğunu anladım sonunda.

bu dizinin bukadar seveni varmi yahu gercekten ben hic izlemedim bana hitap etmiyor

Yine buldu belayi :))

Discovery cihazımdan gönderildi

Yine ekşın yine ekşın.. Her çağırana gidersen olacağı bu..

elhamdurullah bu hafta da belaya bulasti

Çok zorlama olmaya başladı bazı sahneler. Bu kadar tesadüf olmaz 2 bölümdür. Hele o tam parayı verirken baskın yemeleri yok artık dedirtti.

Telefonun şarjı azdı bende kırk yılda bir ünlü gördüm diye yoldan geçen bir kıza biraz rica ettim o kendi telefonuyla çekti telefonunu da aldım whatsapp'dan atar diye ama açan da yokkk fotoyu yollayan da

Özetle renkdaş fotoyu ben çektirdiğimle kaldım foto kuş oldu uçtu maalesef(BU ARADA BİR HAFTA OLDU CEVAP YOK AMA GENEDE UMUTLUYUM KOYACAM O FOTOYU BURAYA:DD:DD)

1546034_781153538578336_1534730339_n.jpg

Vay anasını 14 reyting almış...

Bu bi rekor...

030120141029197772697_2.jpg

MED CEZİR REKORLARI ALT ÜST ETTİ!

Uzun zamandır Kurtlar Vadisi dışında bir dizi 30’lu sharleri görmüyordu.

Dün Star’da yayınlanan Med Cezir AB grubundaki performansıyla bunu başardı ve geceye damgasını vurdu.

Dizi dün gece hem total hem AB grubunda rakiplerine açık ara fark atarken totalde 11.68 rating ve 26.20 share, AB’deyse 13.41 rating ve 33.37 share aldı.

medcezirtotal.jpg

medcezirab.jpg

Bolum guzeldi.

Lakin dizi karakterlerinin hareketleri cok mantiksiz.

Gerci cogu dizide boyle. Takilmayip izlemek lazim.

Geri
Üst Alt