Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
article-2313456-028D4A780000044D-955_634x420.jpg

article-2325135-19CD00C5000005DC-99_634x378.jpg

article-2323493-19BECCDF000005DC-545_634x392.jpg

ve bir cok ornek....

sevgili GSliler, gordugunuz uzere bizden fersah fersah ustun futbol ulkelerinde rakibe saygi ust duzeyde

kimse gurur meselesi yapip fblilerin bize yaptigi gibi saygisizliklarda bulunmuyor

ne dersiniz bu tarihi olayi GS olarak biz yapalim?

sike surecinde yipranmasina ragmen hukumete boyun egmemis, bu sene hakkaniyetiyle sampiyonlugu gogusleyecek rakibimizi BENCE alkislamaliyiz.

ornekleri ortada. ne chelsea, ne de atletico ne de bi suru takim buyuklugunden birsey yitirmemistir

ILKLERIN TAKIMI GALATASARAY da yitirmeyecektir...

saygilarimla

H. Cund

Tepki görebilir bu fikrim ama yapılsa seneye damga vurabilir bu hareketimiz.

Başka türlü damga vurma şansımız yok zaten :D

galatasaray aseleti bunu gerektir ergenler ve root adminler bilmez (sorry abdullah abi)

Ezikliktir

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bence de yapılabilir.

Galatasaray'a yapılan büyük operasyon ve arkalarına aldıkları TFF ile şampiyon oldular, biz bu kirli oyuna rağmen alkışlayıp Dünya'da ekstra bir reklam yapabiliriz.

Nasıl olsa hayat menfaatler içindir, kazancımız büyük olur.

bari gönüllerin şampiyonu olalım hayri kardeşim bu fikrime katılıyorum

Bence yapilmali hayri gardasimiz cok güzel bir konu acmis bu konu desteklenmeli

fransiz medeniyeti almis bi camiamiza cok yarasir ve bi o kadarda nezih bi davranis olucaktir kivanc duyariz taraftarlar olarak

Tebrikler renktaş taraftar profilimiz bu olmalı. Nede olsa biz AVRUPALIYIZ.

article-2313456-028D4A780000044D-955_634x420.jpg

article-2325135-19CD00C5000005DC-99_634x378.jpg

article-2323493-19BECCDF000005DC-545_634x392.jpg

ve bir cok ornek....

sevgili GSliler, gordugunuz uzere bizden fersah fersah ustun futbol ulkelerinde rakibe saygi ust duzeyde

kimse gurur meselesi yapip fblilerin bize yaptigi gibi saygisizliklarda bulunmuyor

ne dersiniz bu tarihi olayi GS olarak biz yapalim?

sike surecinde yipranmasina ragmen hukumete boyun egmemis, bu sene hakkaniyetiyle sampiyonlugu gogusleyecek rakibimizi BENCE alkislamaliyiz.

ornekleri ortada. ne chelsea, ne de atletico ne de bi suru takim buyuklugunden birsey yitirmemistir

ILKLERIN TAKIMI GALATASARAY da yitirmeyecektir...

saygilarimla

H. Cund

Herkesin fikrine saygı duyuyorum hayatta, herkesten de benim fikirlerime saygı duymasını istemişimdir ve bu bağlamda bu konudaki yorumumu yapıyorum.

Bu foruma kısa bir süredir üyeyim, bu güne kadar forumda gördüğüm en rezalet post budur.

Galatasaray'lıların farklı olduğunu kanıtlamış oluruz, beklenmeyeni yapmış oluruz, güzel olur.Bazen beklenilmeyeni yapmak lazım.Hep kavga gürültü ile dönmez bu devran.Konuyu açan arkadaşımızı tebrik ediyorum medeni düşüncesinden dolayı.

arkadaşlar bu konuda desteklerinizi esirgemeyelim ve yönetime link atalım bu konuyu bu tespitime katılmamak çok güç

Herkesin fikrine saygı duyuyorum hayatta, herkesten de benim fikirlerime saygı duymasını istemişimdir ve bu bağlamda bu konudaki yorumumu yapıyorum.

Bu foruma kısa bir süredir üyeyim, bu güne kadar forumda gördüğüm en rezalet post budur.

renkdaş kabadayımısın sen allah aşkına ya

Tekrar söylüyorum fenerbahçeyi bugün de izlediğimiz gibi oynadığı baskılı futbolla buraya geldi, alkışı hakediyor ve bu ancak asil Galatasaray taraftarına yakışır.

Hayri cund sazan avi vol. 123567788 ... Şampiyonluğu garantileserlerdi ve hükümete boyun eğme muhabbetini yapmasan inandirci olabilirdi

Yapilmali .. 6 atmamizda daha rahat olur.. sindirmis oluruz rakibi nice konu cund.

Geri
Üst Alt