Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

çok doğru bir davranış olur onlarda bu ülkenin takımı değil mi,emenikesi webosu kobraları ile hakkettiler şampiyonluğu biz büyüklüğümüzü gösterelim

Aga allah askına anana bacına küfür eden adamı alkışlar mısın? Gerçek hayatta, hadi bunu cevaplayın ?

Zarari olmaz bize yapilsin

《 Duncan reis 》

Duygusal bakmayın, medeni bir davranış olacak bu.Fenerliler bile utanacak biz niye böyle bir şey yapmadık diye.

Ders veririz ama anlarlar mı bilmiyorum. Destekliyorum mail organizasyonu yapalım.

Forum yöneticisinden üyesine kadar kudurmuş böyle bir şey söz konusu olabilir mi? Moderasyon ekibimizi konuyu kilitlemeye davet ediyorum.

İçerden aldığım bilgiye göre bu başlıta küfür serbestmiş renktaşlar. Hadi klavyenize kuvvet :D

Alkışlarmış gibi yapıp 7 atarsak neden olmasın.

Bu ülkede de elbet böyle hareketler göreceğiz , güzel olan bunu bizim başlatmamız olur. Arena'da çok iyi oynadığımız ve 2-1 yenildiğimiz maçta futbolcuların tahriklerine rağmen alkışlamıştı taraftar yine alkışlayabilir. Galatasaray'a bu yakışır.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum hayatta, herkesten de benim fikirlerime saygı duymasını istemişimdir ve bu bağlamda bu konudaki yorumumu yapıyorum.

Bu foruma kısa bir süredir üyeyim, bu güne kadar forumda gördüğüm en rezalet post budur.

renktas bu uslupla yaz canimi ye

Aslında maçtan önce alkışlayıp maç bitince güzel bir sopa çeksek çok daha fiyakalı olur.

Bu başlığı açan arkadaş küfür istiyor galiba, bakim hahah cund'muş. Kilit ban lütfen.

Geri
Üst Alt