Medeni Futbol Ülkelerinden Manzaralar (FB Alkışı Hak Ediyor)

Bu konu daha geçen sezon gündeme geldi ne dediler hepiniz hatırlıyorsunuz sanırım. Büyüklük biz de mi kalsın diyorsunuz? Valla ben her seferinde büyüklüğün bizde kalmasından, hep sadece bizim fair-play'e uygun davranmaya çalışmamızdan, ilk önce bizim alkışlamamızdan falan sıkıldım.

Önce o başlarındaki mafya bozması Azizeyi desteklemeyi bıraksınlar, Atatürk'ü ucuz politikalarına alet etmekten vazgeçip paşa paşa yaptıkları şikelerin cezasını çeksinler, ikinci-üçüncü artık hangi lige düşüyorlarsa düşüp bir kaç yıl sonra bileklerinin gücüyle tekrar geri gelsinler biz de o zaman alkışlayalım.

Yoksa bu gün çırpacağınız eller onların 3 Temmuz süreci diye ağlaşmalarını, Trabzonspor'un hakkını gaspetmelerini, Aziz'in tüm yalan dolanlarını da alkışlamak anlamına gelir çünkü yarın öbürgün şampiyon olduklarında çıkıp biz bu şampiyonluğu haksızılığa uğradığımız son bir kaç sene için, yok efendim Aziz başkan için aldık dediklerinde onları alkışladığınız o elleri sokacak yer ararsınız.

Kusura bakmayın benden pas.

Bu konu daha geçen sezon gündeme geldi ne dediler hepiniz hatırlıyorsunuz sanırım. Büyüklük biz de mi kalsın diyorsunuz? Valla ben her seferinde büyüklüğün bizde kalmasından, hep sadece bizim fair-play'e uygun davranmaya çalışmamızdan, ilk önce bizim alkışlamamızdan falan sıkıldım.

Önce o başlarındaki mafya bozması Azizeyi desteklemeyi bıraksınlar, Atatürk'ü ucuz politikalarına alet etmekten vazgeçip paşa paşa yaptıkları şikelerin cezasını çeksinler, ikinci-üçüncü artık hangi lige düşüyorlarsa düşüp bir kaç yıl sonra bileklerinin gücüyle tekrar geri gelsinler biz de o zaman alkışlayalım.

Yoksa bu gün çırpacağınız eller onların 3 Temmuz süreci diye ağlaşmalarını, Trabzonspor'un hakkını gaspetmelerini, Aziz'in tüm yalan dolanlarını da alkışlamak anlamına gelir çünkü yarın öbürgün şampiyon olduklarında çıkıp biz bu şampiyonluğu haksızılığa uğradığımız son bir kaç sene için, yok efendim Aziz başkan için aldık dediklerinde onları alkışladığınız o elleri sokacak yer ararsınız.

Kusura bakmayın benden pas.
Örnek verir misin?

Örnek verir misin?

Nasıl bir örnek istiyorsun. Zamanında Özhan Canaydın da, Adana Polat da fenerbahçeli sporcuları alkışlamıştı. Sen bu güne kadar Aziz'den böyle bir şey gördün mü?

Geçen sezon fenerbahçeli taraftar hayatını kaybettiği için şampiyonluk kutlaması bile yapmadık. Doğrusu da buydu ama aynı hassasiyeti karşı taraf gösterir miydi? Şüpheliyim.

Son olarak geçen sezon biz şampiyon olurken son fener maçından önce bu alkış muhabbeti açıldığında fenerbahçeli futbolcuların yaptığı toplu açıklamayı paylaşayım.

"Bu herkesin kişisel kararıdır. Toplu halde bir alkış olmayacak ama alkışlayan da bilsin ki bu Fenerbahçe Kulübü'ne ihanettir. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bize yapılanları unutmadık. Kesinlikle alkış olmayacak"

Adamlar bizi alkışlamanın kulüplerine ihanet olacağını sözlemişler. Daha fazla söze gerek var mı?

Nasıl bir örnek istiyorsun. Zamanında Özhan Canaydın da, Adana Polat da fenerbahçeli sporcuları alkışlamıştı. Sen bu güne kadar Aziz'den böyle bir şey gördün mü?

Geçen sezon fenerbahçeli taraftar hayatını kaybettiği için şampiyonluk kutlaması bile yapmadık. Doğrusu da buydu ama aynı hassasiyeti karşı taraf gösterir miydi? Şüpheliyim.

Son olarak geçen sezon biz şampiyon olurken son fener maçından önce bu alkış muhabbeti açıldığında fenerbahçeli futbolcuların yaptığı toplu açıklamayı paylaşayım.

"Bu herkesin kişisel kararıdır. Toplu halde bir alkış olmayacak ama alkışlayan da bilsin ki bu Fenerbahçe Kulübü'ne ihanettir. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bize yapılanları unutmadık. Kesinlikle alkış olmayacak"

Adamlar bizi alkışlamanın kulüplerine ihanet olacağını sözlemişler. Daha fazla söze gerek var mı?

1 - Aziz'den böyle bir şey bekliyor musun sen? Yani Aziz bunu yapmadı diye biz de mi yapmayalım? Bu kendimizi Aziz'le aynı kefeye koymak değil mi?

2 - Özhan Canaydın'ın o hareketi ile gurur duymuyor musun?

3 - Geçen sene şampiyonluk kutlaması yapmadık derken ben bunu hatırlamıyorum, baya baya yaptık, çatır çutur hem de. Ayrıca kutlama yapmamamız saçmalık zaten, yapacağız tabii ki

4 - Fenerbahçeli futbolcular bu açıklamayı yapınca eleştirmedin mi? Hak mı verdin? Eğer eleştirdiysen eleştirdiğin bir konuda sen neden aynısını yapıyorsun?

5 - Sulu derbide bizim yaptıklarımızdan utanmadın mı?

6 - Bu ne zamana kadar böyle devam edecek?

7 - Bundan 50 sene sonra ''Galatasaraylı futbolcuların başlattığı alkış uygulaması'' şeklinde başlayan cümleler Allah uzun ömür versin seni veya Galatasaraylı yakınlarını gururlandırmayacak mı?

Senden örnek istedim ya, Canaydın'ın alkışlaması demişsin. Eğer biz bu alkış olayını yaparsak Canaydın'ın alkışlamasını aslında ne kadar da ufak bir centilmenlik örneği olduğunu anlayacaksındır

Yani o örnek çok ufak kalır

fb düzgün bi takım olsa alkışlayalımda adamlar şampiyon olduğumuzda ışıkları söndürdü

borsada klübü zarara soktu

her zaman demeçlerle ortamı gerdi

bunlarımı alkışlayacaz?

alkış için çok erken. önce adam gibi yaptıkları şikenin cezasını bi çeksinler ondan sonra gelsinler süper ligde hakkıyla şampiyon olsunlar alkış malkış nneyse yakışanı yaparız.

w'good shit ,let me post dis now >
e4874b1d7fc4f9f122fa3e2b625d156c.jpg

Karanlıkta yaptırmadıklarını bırakmadılar. Neyin kafası bu. Bize mi kaldı Fair play.

[attachment=9215:fenerbahe_emre_belzolu_volkan_demirel_kralmanet.jpg]

[attachment=9216:ayk.Jpeg]

Ekli dosyalar

• fenerbahe_emre_belzolu_volkan_demirel_kralmanet.webp
    fenerbahe_emre_belzolu_volkan_demirel_kralmanet.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 78
  • ayk.webp
    ayk.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 142
Bana kalsa alkislasinlar der gecerim, çokta umrumda olmaz. Ama sampiyonluklari matematiksel anlamda garanti olmadığı için gerek yok böyle bir şeye.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alaka yahu

Bence bu forumun hatta tüm Galatasaray taraftarının ulaşması gereken taraftar profiline örnek teşkil eden bir konudur. Hayri arkadaşımızı tebrik ediyorum

Bu mesajından sonraki mesajlarını da okudum. Hele bir tanesi var ki rezalet bir post olmuş renkdashım. Fenerlilerin bu anı t-shirtlere bastıracağından ve reklam aracı olarak kullanacağından bahsetmişsin.

Keşke öyle bir şey yapsalar. Sen bu durumda üzüleceksin ya ben deliler gibi sevinicem. Çünkü bu durum onların acizliğini, geri kalmışlığını, ne kadar beyinsiz bir taraftar profiline sahip olduğunu gösterir.

Galatasaray gibi bir camia bunu yapmalıdır ki karşımızdakiler bizim bu hareketle bir kere daha göstermiş olduğumuz büyüklüğümüz altında ezilsinler.

Galatasaray gibi ilklerin kulübü bu davranışı göstermelidir.

Hatta geçen sene biz Kadıköy'e şampiyon gittiğimizde Fenerbahçe'li futbolcuların bunu yapmasından çok ama çok korktum

Çünkü bu davranışı göstermesi gereken bir kulüp varsa o da Galatasaray'dır

Hep kötülediğimiz, beğenmediğimiz Türk futbolunun ileleyişindeki en büyük adımlardan biri olur, hatta ilki olur, hatta dönüm noktası olur.

Git öte yanda oyna birader.

Geri
Üst Alt