Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Birincisi Galatasaray centilmeni, bahsettigin olay 2006-2007 sezonuna ait. Ben 90'lardan bahsetmistim. Zira 2006-2007 yilinda yapilanlar 90'larda yapilsaydi, hicbir Fenerli futbolcu o gun sahaya cikamazdi. Cunku bacaklarinin ellerine verileceklerini bilirlerdi.
Ama yine de sana inanamiyorum. O sulu derbinin fener medyasinin uydurdugu gibi fener'in sampiyonluguyla ve Galatasarayli'nin cekememesiyle bagdastirmana inanamiyorum. Simdi otur arkana ve koyacaklarima tek tek bak ve elini vicdanina koy. Bakalim eger varsa, Galatasarayli gururun kaldiracak mi.
Sene 2006, yer Kadikoy. Daha mac baslamadan Fenerli oyuncular tarafindan oyuncularimiza isinirken tahrikler, taraftar tarafindan atilan maddeler vs.
![]()
Sonra mac basladi. Tac olsun, korner olsun, frikik olsun; her duran topta binlerce madde yagdi sahaya. Bunlardan bir tanesi o dik durusuyla gururumuz olan Gerets'e isabet etti. KAN AKTI.
![]()
Macin devaminda bu sefer kalecimiz Mondragon'un kafasinda ses bombasi patlatildi ve mac boyu hicbirsey duymadi.
![]()
Sonra Samiyen'deki mac geldi catti. Sen ve senin gibiler zannediyor ki; Galatasaray taraftari o gun Fenerbahce'nin sampiyonlugunu kiskandigi ve cekemedigi icin olay cikardi, bir ton madde ve su atti. Ama melese tam olarak buydu:
![]()
O serefsizler dua etsinler ki, su ve ufak tefek maddelerle atlattilar o maci. Dedigim 90'larin Samiyen'ine Fenerbahceli futbolcular cikamazdi. Cunku ellerini ayaklarina verirdik taraftarlarinin yaptiklarindan sonra.
Ya ne olacak bunun sonumu var? Varmi sen söyle?
Biryerde baslamak gerek, bunu baslatacakda Galatasaray olmali!