Medical Park Sağlık Raporu: Christian Luyindama

şu zemine şu ortama bak.Piyango luyindamaya vurmuş sadece.Yarın başka birine vurur.FIFA guya çok önemsiyor futbolcu sağlığını ama şu işe bak.Yarın Salah mane falan sakatlanırsa belki birşeyler değişir.

şu zemine şu ortama bak.Piyango luyindamaya vurmuş sadece.Yarın başka birine vurur.FIFA guya çok önemsiyor futbolcu sağlığını ama şu işe bak.Yarın Salah mane falan sakatlanırsa belki birşeyler değişir.
Rakip temas olmadan sakatlandı BOSS.

Suç direk zemin. Gerçi CL maçlarında iyi statlarda bile olabilir lakin

Gambia - Kongo maçı zaten kulağa çok Jungle geliyor.

Bu konu özelinde değil ama kulüp doktorlarında sıkıntı var gibi hissediyorum. El atılması şart.

Amatörce yönütelen kulübümüz den herhalde bir hukuki hamle beklemiyorsun.

Yok canım benim başımızdaki beceriksizlerden hiçbir beklentim yok.
Klüp zaten senelerdir kendi kendisini yönetiyor.

Aslında şu klübün başında transfer işinden anlayan ,futbolcudan anlayan kadro planlamasını birazcık doğru yapabilecek adamlar olsun ne liyundama aranır nede başka bir oyuncu..

Geçmiş transfer dönemlerinde giden ve gelen anlamında öyle basit hatalar yapıldı ki şimdi tıkanıp kalıyoruz.

Ama dediğim gibi hala şu rezil ligde yapacağın doğru üç,beş hamleyle şu ligin altını üstüne getirebilirsin.Ama işte yok arkadaş..Başımızdaki adamlarda birazcık umut yok.

Aslında şu klübün başında transfer işinden anlayan ,futbolcudan anlayan kadro planlamasını birazcık doğru yapabilecek adamlar olsun

Bu ekibi Belhanda nın bir yıllık maaşın 3de1 ile kolayca kurursun.

Artık profesyonel kişiler girmeli kulübe.

Takımda bir uğursuzluk mu var bu yıl nedir?..Maaşallah dediğimiz 40 güne kalmadan perte çıkıyor. Böyle talihsizlikler devam ederse ne yapsan boş...

Sezon zaten kaybedilecek gibiydi, bu gidişle zirveden kopuş erkenden tescillenecek maalesef...

Milli arada sakatlar toparlar diyoruz sağlam olanlar da sakatlanıp sezon kapatıyor. Cidden kabus gibi bir sene. Allah belasını versin Kasım'ların. Ne lanet aydır yav.

Çok üzüldüm gerçekten.Ocak ayına kilitlenmiştim.En iyi adamımızdı.Şöyle bi düşünüldüğünde tercih yapılsa Muslerayı kaybetmeyi tercih ederdim.Öyle önemliydi bizim için. Sağlık olsun ne yapalım.Galatasaray büyük camiadır.

Geçmiş olsun lyundamaya.

Bu sezon şansımız zaten düşüktü. Şimdide teker teker faydalı olan oyuncularda sakatlanıp duruyor.

Bu sezonu silip 2020/21 sezonuna kendimi hazırlamaya başlamıştım zaten.

Geri
Üst Alt