Medical Park Sağlık Raporu: Christian Luyindama

Geçmiş olsun nerde önemli oyuncu var sakatlanir nerede ise yaramaz var domuz gibi bi bok olmaz

Dikkat ediyorum rakip takım oyuncuları milli maçlardan hepsi sağlam dönüyor bizde cenabetlik var bu sezon sanirim

Transfer dönemide açılmadan kapandı Bu sakatlık bu sene ligide götürür
Kimseyi satamayız kimseyi alamayız bu takımdan bir halt olmaz
geçmiş olsun

Teknik ekiple ne ilgisi var tamam ben de haz etmiyorum da adam milli takımda patates tarlası bile olmayacak bi zeminde sakatlandı.

Kötü çalıştırıyorlar. Oyuncular güçten düşüyor. Bu adam kaya gibiydi geçen sezon. Bu sezon zaten güçten düştüğü belli oluyordu. Futbol ağır fiziki efor gerektiren bir spor. Doğu çalıştırılmazlarsa sakatlıklar kaçınılmaz oluyor.

Kötü çalıştırıyorlar. Oyuncular güçten düşüyor. Bu adam kaya gibiydi geçen sezon. Bu sezon zaten güçten düştüğü belli oluyordu. Futbol ağır fiziki efor gerektiren bir spor. Doğu çalıştırılmazlarsa sakatlıklar kaçınılmaz oluyor.
ne alâka?...Adam kötü zemine kurban gitti...istediğin kadar güçlü ol böyle sakatlıklar çoğunluğunda kötü zeminlerde oluyor....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Gol atamiyorduk ligde en azindan golde yemiyirduk Luyin sakatlandi maclarimiz rakip tarafindan bol gollu gecer artik

Vay arkadas.. kongo-gambiya maci belki de bir sezonumuza mal olacak..
Sen milyon euroluk yatırım yap adamlar alsin oyuncunu tarladan beter yerlerde oynatıp sakatlasin üstüne adamı o halde 2 gün yollarda süründursun..
Ne güzel iş..m

Geri
Üst Alt