Ahmet Yılmazer
Kırmızı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 1.217
- 955
- 263
Belhanda satılır büyük ihtimal.Satmadan oyuncu alamıyoruz.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda satılır büyük ihtimal.Satmadan oyuncu alamıyoruz.
Insallah.
Keline soktuğun Infantinosu
Juju büyüsü yapılmış
Hayırdır hoca ile geçmişini öğrenmek isterim
Nefret boyutunu geçti artık bu durum her iki lafından biri Terim
Bı nasıl bir açıklama abi. Milli takımı gözden kaçırmış ne demek yahu bi haftadır bu adam bu şekilde mi takılmış. Ameliyat için neden 2 3 hafta bekleniyor bu ne saçmalık.Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce: "Bu sakatlık dünya genelinde ortalama 7 ayda tedavi edilir. Oyuncunun milli takımının bu sakatlığı gözden kaçırması büyük bir skandal. Luyindama’nın 2-3 hafta içinde ameliyat olması planlanıyor."
Bı nasıl bir açıklama abi. Milli takımı gözden kaçırmış ne demek yahu bi haftadır bu adam bu şekilde mi takılmış. Ameliyat için neden 2 3 hafta bekleniyor bu ne saçmalık.
Ben bu sezondan ayrıntılar dahil hiç bi bk anlamadım ya tam lanetli. 3 hafta beklenirmi ya nerdeyse 1 ay geç dönmesi demekOnu bende anlamadım
Randevu almışız herhal![]()
Ben bu sezondan ayrıntılar dahil hiç bi bk anlamadım ya tam lanetli. 3 hafta beklenirmi ya nerdeyse 1 ay geç dönmesi demek
O paraya Zaire'de ihtilal yapıyorlar kendinde misin sen???Çıksın parasını versin ulkesi
##Hemen bir portekizli hoca##