Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Beklemediğim kadar iyi savundu kendini.

ilginctir ki istifasini istedigi 3 yönetim kurulu üyesi de gs lisesi mezunu :)

şimdi camianın tepkisi çok önemli taraftar yatışır bu açıklamalarla ama camia başkan yumrugunu masaya vurdu dogrusunu yaptı demezse işler dogal olarak karışcak

A.Polat: "Basbakan disindaki AKP'lilerin söylemleri GS'lilar uzmustur. Bu insanlarin gonlunu kirmak cok kolaydir."

Galatasarayı krallık mı sanıyor Polat başkan karşısına çıkanı yıkıp geçiyor,diğer yöneticilerden karşı görüşler olması ona yol göstermesinin nesi anormal?Bu yönetime başlarken bu kişiler yanında değilmiydi sayın başkanım sorarım size?

Beyler transferi kapatmış mıyız bi ipucu verdi mi başkan?

Önceden böyle sert konusmalar yapsaydi bu kadar tepki olmazdi. Bekledigimiz de buydu zaten. Bu arada transfer bitmedi dedi Adnan Polat degil mi? Yanlis duymadim yani?

Adnan Polat bu açıklamaları en başında yapmalıydı. Çok geç kaldı.

Gereken herseyı toplantıda soyledı tokı baskanı da dahıl yanlıs anlasılmalara sebep olanlar gereklı ozurlerını dılemıstır..butun konusmayı dıkkatlı dınleyen olayların artık kapanması gerektıgını anlar..2005 kulup batma durumana gelmısken butun bu agır abıler kacacakk yer ararken bu adam tasın altına elını degıl butun bedenını sokmustur bu saatn sonra kımse baskana laf soylememelı ve destek olmalıdır cunku bız Galatasaraylıyız...

Ne oldu herkes 180 derece dönmüş aslan başkan diyor fikrim değişmedi Polat istifaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Başkana niye 2-3 önce böyle konuşuyor diye düşünmeyin..

Efendilikle idare etmeye çalışarak halletmek istedi..

Ama olmadı,çekti kılıcını içindekilerini söyledi gerçek bir Başkan gibi konuştu..

Olay bu beyler..

şimdi camianın tepkisi çok önemli taraftar yatışır bu açıklamalarla ama camia başkan yumrugunu masaya vurdu dogrusunu yaptı demezse işler dogal olarak karışcak

Hiç bişi olmaz merak etmeyin :D iç çatışma var kulupte..Herkes kulup duzluge cıkınca rant peşinde..Polat yer o çeteyi demedi demeyin...

inan kıraç konusunda %100 haklı bu adamın G.Saray a ne maddi ne manevi katkısı olmuş taşın altına elini sokmayan onu bunu yönlendirmeye çalışan bir herif.2000 yılında kulubün logosu bunun başında olduğu eğitim vakfına ait olduğu için lisanslı ürün satamadık böyle G.Saray ı düşünür inan kıraç

Size katılmıyorum bu konuda çünkü dün helvacı o açıklamaları yaparak bahsettiğiniz prensibe aykırı davrandı başkanda zaten söyledi o dün akşam açıklama yapmasa ben burada anlatmazdım dedi helvacı başkanı öne sürüp kendini aklamaya çalıştı nitekim hainlik yaptı.

Galatasaray'da başkanlık sistemi vardır. Başkan nasılsa yönetim de aynı şekilde hareket eder. Güçlü ve karakterli bir başkan olsaydı böyle hadsizlikler olmazdı. İster inanın ister inanmayın Adnan Polat ilk seçimde indirilecek. Burası Galatasaray kulübür, sağa sola çemkirmekle, camianın büyüklerine dil uzatmakla hiç bir yere varamaz. Adnan geldiği gibi gidecek! Gitsin Kasımpaşa başkanı olsun. Galatasaray'a yakışmıyor!

Renkdaşlar Adnan Polat 3 Kişinin istifasını istedi. Eğer bu 3 kişi yanlarına dördüncü bir kişiyide alıp istifa edelerse yönetim düşecek. Helvacının istediği buydu zaten. Adnan Polatın istifa etmeyeceğini biliyordu. Şimdi asıl ipler helvacının eline geçti. +. kişi ile istifa edip yönetimden istifa eden kişi sayısını 62ya çıkaracak ve bu durumda yönetim otomatikman düşmüş olacak ve olağanüstü genel kurula gidilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt