Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Beyler transferi kapatmış mıyız bi ipucu verdi mi başkan?

5 oyuncu dedil aldık dedi fakat transferi kapatmadık dedi devamında hakadenler kalıcak haketmeyenler gidicek dedi önlerinde zaman var dedi.

Önceden böyle sert konusmalar yapsaydi bu kadar tepki olmazdi. Bekledigimiz de buydu zaten. Bu arada transfer bitmedi dedi Adnan Polat degil mi? Yanlis duymadim yani?

Devre arasını kapatmışızdır yine de, gerekirse gönderir gerekirse transfer yaparız demek istedi orda bence.

Önceden böyle sert konusmalar yapsaydi bu kadar tepki olmazdi. Bekledigimiz de buydu zaten. Bu arada transfer bitmedi dedi Adnan Polat degil mi? Yanlis duymadim yani?

transfer bitmedi formanın hakkını vermiyenler gidicek dedi sanırım misimoviç ve mehmet :)

doğru babasının parasını veriyordu toki başkanı akıl edemedim.

hem başbakan toki başkanı çok sahiplendi bu işi diyor hem de stad 19 ay geç teslim edildi diyor

gerçekten akıl edemiyosun şu an...başbakan da babasının parasını vermedi ama stadın tüm izinleri ondan alındı o yüzden hava atmaya çıkacaktı yaptırtmadık.adam bi yola izin çıkarmaz 3-4 ay sürünür durursun sen de...aynı ülkede yaşıyosak bürakraside adamın olmasının avantajıyla senden nefret ede birinin olmasının dezavantajını bilmen gerek.saygılar

Başkana niye 2-3 önce böyle konuşuyor diye düşünmeyin..

Efendilikle idare etmeye çalışarak halletmek istedi..

Ama olmadı,çekti kılıcını içindekilerini söyledi gerçek bir Başkan gibi konuştu..

Olay bu beyler..

Gerçekten de olayların özeti budur.

Galatasaray'da seçimi bir anda değiştirebilecek kim var?

Transferler bitti mi? Hayir bitmedi dedi Adnan Polat. Söylendigi gibi Sezer ve Volkan Sen gelebilir. Futbolu biliyorsam ben bu takimi düzeltirim dedi.

Adnan Polat bu açıklamaları en başında yapmalıydı. Çok geç kaldı.

Bu da tam beceriksiz bir adam olduğunu gösteriyo. Şu açıklarını baştan yap taraftarını niye karşına alıyosun. Şimdi gönlünü kazanmaya çalışma!

Galatasarayı krallık mı sanıyor Polat başkan karşısına çıkanı yıkıp geçiyor,diğer yöneticilerden karşı görüşler olması ona yol göstermesinin nesi anormal?Bu yönetime başlarken bu kişiler yanında değilmiydi sayın başkanım sorarım size?

Adı Üstünde GALATASARAY BAŞKANI...Kulubumuz başkanlık sistemiyle yönetilir.Başkan olmadan hiç bir karar verilemez.Önce tüzüğü okumak lazım..

Konusmalari gayet samimi ve gercekciydi. Gercekten ben Adnan Polat'in buralara kadar geldigine malesef inanamiyordum. Adnan Polat gercek bir Galatasaray'li ve kulübe cok katki sagladi. Futbolda kötü olabiliriz tamam ama 4-5 yil önce maddi durumumuz nasildi? Simdi nasil?

aynen adam diyor iste

"sizin 20 yilda yapamadiginizi ben 3 sene icinde yaptim, bitirdim, simdi futbol ve sportif basarilar var, sans verin bunu da yapicam" diyor, yalvariyor resmen.

haksiz mi?

kesinlikle hakli.

adam 3 yildir bu kadar ugrasti, kulubu ekonomi olarak muthus yerlere getirdik simdi de futbolla ayiiracagim tüm zamanimi, tüm enerjimi diyor, yeterki beni su 2 yil rahat brakin, sans verin diyor.

Hadi beyler transfer nöbetine,başkan bu gazla 5 transfer daha yapar :asd:

Kol Kirilir Yen Icinde Kalir Meselesi Dün Helvaci Icin Gecerlidir Bence....Adnan Polat Kendi Söyledi Eger Helvaci Demeseydi Bende Bu Konuyu Burda söylemicektim diye, ama Helvaci Kendi Kasindi ve Kazdigi Kuyuya Kendi Düstü! Bence Adnan Polat Sonuna Kadar Haklidir, Sen Kim Oluyorsunda Basknin Istifasini Istiyorsun, Al Iste Simdi Kendin Defolup Gideceksin! Helal Sana Baskan Polat

10 numara konuştu 10 numara!Bir insan,hele ki bu Galatasaray başkanıysa,hele ki bu Adnan Polat'sa bu kadar ağır konuşulmaz.Hakkında bu kadar abartılı laflar söylenmez,hakaret edilmez.Kendisi söylemesi gerekenleri söyledi.Özellikle ilk söylediğinin altına imzamı atıyorum:

Galatasaray siyasetten ötedir.

Artık içimizdeki kuş beyinliler bunu anlasın!

inan kıraç konusunda %100 haklı bu adamın G.Saray a ne maddi ne manevi katkısı olmuş taşın altına elini sokmayan onu bunu yönlendirmeye çalışan bir herif.2000 yılında kulubün logosu bunun başında olduğu eğitim vakfına ait olduğu için lisanslı ürün satamadık böyle G.Saray ı düşünür inan kıraç

İnan Kıraç'ın tek hatası sportif işlere karışmasıdır bence,eğitim alanında verdiği çok fazla şey var.Öyle ne maddi ne manevi katkısı olmuş denilebilecek,herif diye hitap edilecek bir adam değil

Renkdaşlar Adnan Polat 3 Kişinin istifasını istedi. Eğer bu 3 kişi yanlarına dördüncü bir kişiyide alıp istifa edelerse yönetim düşecek. Helvacının istediği buydu zaten. Adnan Polatın istifa etmeyeceğini biliyordu. Şimdi asıl ipler helvacının eline geçti. +. kişi ile istifa edip yönetimden istifa eden kişi sayısını 62ya çıkaracak ve bu durumda yönetim otomatikman düşmüş olacak ve olağanüstü genel kurula gidilecek.

helvaci yanina 5 kiside alsa yetmiyor.polatin yaninda 6 kisi kalsa yetiyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt