Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Siz Hala anlamıyorsunuz ipler artık Helvacı'nın eline geçti 3 kişiyi isyifaya davet etti yanına birini daha alırsa helvacı kendisinin kellesi gidecek abuk subuk konuşmayın polat bu işi bilmiyor yine diyorum istifaaaaaaaaaaaaaaaa.

1150 imza olayı yalanmış Erhan Telli söyledi. Bu kadar kısa sürede bu kadar imza toplanamaz dedi.

Durum vahim olmakla beraber, rezalet bir ortama dönüştü. Burda ki üyelerin çoğu, çok değil iki gün öncesine kadar sayın Adnan Polat hakkında eleştirmediği yönü kalmamıştı. Ammavelakin, geç ve güç olarak yaptığı basın açıklamasıyla, 'hem suçlu, hem güçlü' durumuna girmiş bulundu ve buradaki insanların çoğu da bir anda şiddetle eleştirdikleri yerlerde yeller esiyor.

Adnan Polat, bunları söylemek için o koltukta oturuyor. Stat kazandırdı diye 20 yıldır yapılan çabaları unuttu sanırım.

Burada herkesin 'helal olsun başkan' bile demesi rezalettir, felakettir. Bir kulüp başkanı, ikinci başkanı'nın istifasını istiyor! Gayettabi isteyebilir ama bunu kamuoyuna duyurmadan yapması gerekmektedir. Yönetimin ikiye bölündüğü aşikardır.

Geldiği günden beri herşeyi yanlış yapmaktadır ve halen devam ediyor.

Çok şaşırdım..

+1905

+1905!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayni seyi ben iki kere yazdim buraya, ama kimsenin isine gelmiyor!!!!

Ne demek işine gelmemek mantıklı düşünmek neden zor bu kadar.Biz bünyemize işlenen 2 kelam yuzunden olayı nerelere getirdik.Herkes yanlış yapar.Keza bende yanlışlar yaptım yanlıs sekılde anlayıp yanlıs sekılde yorumladım gidişatları kısa vadede düşündüm.Ben artık öz eleştrimi yaptım ve destek zamanı olduğunu içeride ki çürük domatesleri temizleme vakti geldiğini düşünüyorum kendi acımdan bakarisek olayları at gözlüğü ile etüt etmeyelim artık.Gerçekleri görelim ona göre hareket edelim.

Adnan Polat güzel konuştu ama yine de hala güvenmiyorum ona, bunca zamandır söylenen yalanları, başarısızlıkları bir tek bu konuşma silemez. Mehmet Helvacı'nın yönetimden gidecek olması güzel, bunu çoktan haketmişti.

Taraftarin en basindan beri beklentisi de buydu. Inanilmaz bir tepki görünce " Ben Aslanim, bunu herkes bilsin " demesi cok normal. Cünkü bizi hayalkirikligina ugratmisti ve korumamisti. Dedigim gibi, keske bu aciklamalari ertesi gün yapsaydi. Bu kadar tepki olmazdi.

transferlerle ilgili konuştu mu

Her zaman destekledim. Şimde içimden gelerek "HELAL OLSUN" diyebiliyorum kendisine. Kendisininde dediği gibi 2005 nere 2011 nere.. Kurumsallaşma GS tarihinin en iyi noktasında en azından.

Ayrıca İnan Kıraç'a ses etmeyenler Mehmet Helvacı'ya niye istifa etmesini istedi demesin. Hainler her zaman cezalandırılmalıdır kanaatimce. TOKİ Başkanın özür dilemesini gözden geçirip konuşmanız dileğiyle..

Gercekten anlamiyorum, sanki herseyi sadece kenidisi yapiyor.. Baskan kendi yönetim kuruluna güvenmiyor mu ? Futboldan sorumlular yok mu?

Eger Baskan herseye kosturacaksa, kendisinin yönetim sekli strüktürel olarak cok yanlis.

Kendi asbaskanı istifasını istiyor kime güvenicek kardeşim izlemiyor dinlemiyormusun . BEN tek basıma yaptım demiyor zaten baskan olarak yapabildiği basarıları anlatıyor

Mehmet helvacı istifa etmezse noluyo arkadaşlar? Başkanın görevden alma yetkisi vardır umarım helvacıyı

Bugünkü sert tavrında aziz yıldırımı gördüm ama çok geç kaldın be

sen kameralar karsisinda baskanini 24 saat süre ver.sonra baskan helvacinin istifasini isteyoince ayip olsun.yok ya. helal olsun sana baskan polat.

Adnan Polat vs Mehmet Helvacı larla dolmuş lan burası. Mehmet Helvacı kim ya? Ciddiyetsiz onun bunun maşası olan biri. Tamam Adnan Polat istifa etmeli ama Helvacıya dönenler bile olmuş lan :D

Adnan Polat bir konusma yapti ve yine büyük baskan oldu. :o

Adnan Polat çok iyi kurgulanmış ve hazırlanmış bir konuşma yaptı. TOKİ başkanı'nın özrünü beyan etmesi, mahcuben de olsa, taraftar tepkisi dolasıyla Galatasaray'a karşı siyasilerin haksız davranışlarda bulunduklarını hatırlatması vs. vs.

Tepkileri görmüş ve tepkilerin odağından kurtulmak içinde akılcı bir konuşma yapmıştır. Bundan sonra tahminim odur ki, 1-2 hafta içerisinde taraftar bu olanları unutacaktır.

Balık hafızalı bir toplum olmamız ve günlük yaşayıp tepki vermemiz de, Sayın Polat ve yönetiminin görünürde elini güçlendirecektir.

Amma velâkin şunu hatırlatmak gerekir; Başkanımız güzel konuştu. Adam haklı. Helal olsun adama. E daha ne yapsın ve benzeri söylemlerle ağza çalınan bir kaşık balı afiyetle mideye indirenler bilmelidirlerki, bundan sonra yaşanacak olumsuzluklarda hiç birisinin konuşma hakkı ve kötü gidişi eleştirme hakları kalmayacaktır.

Yaparlarsa bunun adı riyakarlık olur ki, bunu da hiç bir Galatasaray'lıya yakıştıramam. O halde başkana hak veren herkes bu saaten sonra susup, oturacak ve şikayet etmeyecektir. Doğrusu budur. Bugün başka yarın başka konuşmanın da anlamı, önemi yoktur.

Amiyane tabirle camia'nın gazı alınmıştır. Herkese hayırlı, uğurlu olsun.

Gaz falan alınmadı aksine dahada kaos çıkacak önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Herkese gider yaptı kaybetcek hiç bir şeyi yoktu çünkü ama biraz fazla çoştu. Duayenlere bile gider yaptı önümüzdeki günlerde ne kaoslar çıkacak göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt