Medyadaki "Hakemler Galatasaray'ı Kolluyor" Algısı

Fatih Liman

Kırmızı Üye
Telegol vs vs beyaz futbol Ntv Spor zaten biliyoruz..

şikebahçe resmi kanalı gibi hakemler bizi kolluyor diye yırtınıyorlar.Az önce adnan aybaba diyorki feneve kurşun atmasalar biz şampiyon olamazmışız
Ümit soruyor Galatasaray mı attı ben onu demiyorum ne biliyim kim attı diyor..

Sosyal medyada feveranlar başlamış ödleri kopuyor Galatasaray şampiyonluk havasına girdimi önlerinde kimsenin duramayacağını
Benim bu sezonla ilgili tek korkum bu kadar algı operasyonundan sonra gençlerbirliği maçında puan kaybetmemiz için ellerinden geleni yapacakları.

Umarım bu kirli tuzağa düşmeyiz yönetim derhal bu konuya şahsi fikrim önlem almalı almak zorunda çok iyi başladığımız bir sezonun böyle ellerimizden algı operasyonu ile çalınmasına müsaade etmemeliler.

Konu başlığı gibi hatalı bir algıdır.

2005-2006 da aziz tüm maçlarda hakemler vasıtasıyla şike yapmıştı lakin işin sonunda tüm çabalarına rağmen şampiyon olamayınca o sezon şikeli diye ortalarda gezmişti sorsan o sezon biz şike yapmışızdır hala, ancak sezon geneline bakarsak 2 kez elle gol attılar bir çok kez haksız penaltılar elde ettiler sayısız haksız galibiyet aldılar o sezon..

bu algıda payı büyük olan ahmet çakar azizin has adamıdır..

BEYLER.

Boş verelim bu meseleleri.

başlığın doğrusu şu olmalıydı

"Medyada yaratılan, Hakemler Galatasaray'ı kolluyor algısı"

Evet kolluyor hatta dursun Özbek fetoden aldigi nakdi hafta başı hakemlerin hesabına yatırıyormus. Ayrıca maçın oynanacağı illerin bölge imanına dua okutturuyor maçtan önce morale mana bufflarini katliyormus.

Medya yazsın bunları parayla şikeyle şampiyon olacağız , ee bu işin fıtratı böyle. Yasaksa illlegalse söyleyin bilelim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt