- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Konu Kilit izninizle , tabi capsler vs varsa atabilirsin ahmet abi kilitden önce arşivimizde dursun![]()
İstersen konu başlığını " Medyatik Troller" diye değiştirip bundan sonra da olursa burada paylaşırız bu trollükleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu Kilit izninizle , tabi capsler vs varsa atabilirsin ahmet abi kilitden önce arşivimizde dursun![]()
İstersen konu başlığını " Medyatik Troller" diye değiştirip bundan sonra da olursa burada paylaşırız bu trollükleri![]()
Bu trollük değildir ,
bu halkı kin nefret ve düşmanlığa sevketmektir suçtur , azizeden , mamıttan farksızdır .
Bu trollük değildir ,
bu halkı kin nefret ve düşmanlığa sevketmektir suçtur , azizeden , mamıttan farksızdır .
Ahmet Abi,bu trollüğün herkes tarafından kabul gören geçerli bir tanımı var mı?Medyatik troller derken her trollüğü daha doğrusu herkesin trollüğünü değil özellikle medyatik kişilerin, twitter veya diğer sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı trollükleri paylaşalım istedim.
Kendimde diğer taraftar trollüklerini komedya bölümünde paylaşıyorum zaten
Ahmet Abi,bu trollüğün herkes tarafından kabul gören geçerli bir tanımı var mı?
Ben ve renktaşlarım tarafından kabul görüyorsa gerisi teferruattır :nargile: Biz herkes değiliz, biz Galatasaray'ız...
mine uzunyol@mneuzunyolmine uzunyol@mneuzunyol
Dün bir arkadaşımla aramızdaki bir diyalog, twitter hesabımdan maksadını aşan biçimde yansımıştır. Galatasaray camiasından özür dilerim.
Ovv kızamadım şimdi :tranquillity:
Edit: Atletico Madrid maçına bilet hediye etmek isterdim.