Medyatik Troller

Vere vere gelip yere yere giden bir arkadas icin fazla tantana olmus

Galatasaray ismi uzerinden reklam yapmis oldu

Hesabı kapatmaya kadar yolu var :D

Bu trollük değildir ,

bu halkı kin nefret ve düşmanlığa sevketmektir suçtur , azizeden , mamıttan farksızdır .

Kuran çarpsın adını ilk defa duydum. Amacına ulaşmasına yardım etmişsiniz, olay bu.

Bu trollük değildir ,

bu halkı kin nefret ve düşmanlığa sevketmektir suçtur , azizeden , mamıttan farksızdır .

Bence trollüktür. Çünki; Galatasaray'ın da Soma yararına Atl.Mad ile maç yapacağını bilmemektedir. Eğer bizim öyle bir maçımız olmasaydı evet haklısın.

O zaman dediğin gibi olurdu. Ayrıca bunu yapan futboldan bihaber biridir. Yani salağın tekidir. Biz buna "trollüs herşeye atlayüs" diyoruz tıpta ;) ...

Medyatik troller derken her trollüğü daha doğrusu herkesin trollüğünü değil özellikle medyatik kişilerin, twitter veya diğer sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı trollükleri paylaşalım istedim.

Kendimde diğer taraftar trollüklerini komedya bölümünde paylaşıyorum zaten

Medyatik troller derken her trollüğü daha doğrusu herkesin trollüğünü değil özellikle medyatik kişilerin, twitter veya diğer sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı trollükleri paylaşalım istedim.

Kendimde diğer taraftar trollüklerini komedya bölümünde paylaşıyorum zaten
Ahmet Abi,bu trollüğün herkes tarafından kabul gören geçerli bir tanımı var mı?

Ben ve renktaşlarım tarafından kabul görüyorsa gerisi teferruattır :nargile: Biz herkes değiliz, biz Galatasaray'ız...

Ben inandım valla abi,böyle bir tüyler diken diken olma havası filan derken sonra dedim tabii noluyoruz bi kendine gel :D

Geri
Üst Alt