Mehdiler Vadisi

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı olan Necati Şaşmaz boşandı.
Eski eşine göre Şaşmaz, kendisini mehdi görüyor. Bugün 8 yaşında olan oğulları tarikatın gelecek lideri sayılıyor. Yaşlılar çocuğa “abi” deyip el öpüyor. Yazımda Şaşmaz’ların zikir videosu var.
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın eşi Negahan Kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gören Şaşmaz'ın Kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu sundu. 8 yaşındaki oğlunun bu tarikatın velihattı olarak görüldüğünü ifade eden Kaşıkçı, "Ben insanlık dışı birçok uygulamasını gördüğüm bu tarikata oğullarımın bulaşmasını asla istemiyorum" dedi.
Mahkeme, Şaşmaz ile Kaşıkçı'nın boşanmasına karar verirken, annenin 8 yaşındaki A.N.'nin tarikat merkezine götürülmemesi yönündeki talebini reddetti.“Oğlu A.N.'nin tarikattan geldikten sonra kendisine ve evdeki insanlara emir kipinde konuştuğunu, agresifleştiğini, ağlama nöbetine girdiğini, okul kurallarına uymadığını” belirtti.

Bu saymaz tarikat cemaat mevzulariyla cok ugrasiyor. Herife koruma verilse bari.

Bu arada mide bulandirici işler bunlar.

Ya sana ne be adam, sana ne ? Kadının görüşünün doğru olduğu ne malum ? Hayır tarikat-cemaat olaylarına karşıyımdır bildiğim tek cemaat Camii cemaatidir. Ama adamın özel hayatı ister ineğe tapar, tarikat kurar sana ne.

Ya sana ne be adam, sana ne ? Kadının görüşünün doğru olduğu ne malum ? Hayır tarikat-cemaat olaylarına karşıyımdır bildiğim tek cemaat Camii cemaatidir. Ama adamın özel hayatı ister ineğe tapar, tarikat kurar sana ne.
Haberdeki videoya baktin mi? Bi cocuk icin saglikli bi ortam mi orasi

Eşinin babasıyla futbol oynamıştım bir kac yıl tanırım bu kızda o zmn anaokuluna gidiyodu

Haberdeki videoya baktin mi? Bi cocuk icin saglikli bi ortam mi orasi
Kendi çocuğu, ya Melih Türkiye'de yaşıyorsunuz. Anormal bir durum yok. Tarikat şeyhinin torunu o çocuk. Bak çocuk için yanlış diyebilirim. Derim de ama Kadın'ın sırf velayeti alamadı diye absürt yalanlarına da inanmam yahu.

Bu olay hakkında benimde düşüncelerim var tanık olduklarım var bildiklerim var ama söylemem :)

Kamera karşısında bile durmayı beceremiyen odun gibi hic bi yetenegi olmayan adam yıllardır milyonları kazanıyo

Kendi çocuğu, ya Melih Türkiye'de yaşıyorsunuz. Anormal bir durum yok. Tarikat şeyhinin torunu o çocuk. Bak çocuk için yanlış diyebilirim. Derim de ama Kadın'ın sırf velayeti alamadı diye absürt yalanlarına da inanmam yahu.
sende mi brütüs?
bi' okuyun yav haberleri veya daha dikkatli yorum yapın bence.Alınma lütfen kaba ses tonunda söylemiyorum.

1622808505967.png

Bütün tarikatlar kapatılmalı. Devletten uzaklaştırılmalı.
“Ey millet! İyi biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti,şeyhler,dervişler,müritler, mensuplar memleketi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır."(30.8.1925)

Yazının en kritik yerini almamışsın. Şaşmaz'ın babası tarikat şeyhiymiş

Geri
Üst Alt