Mehmet Ağar: "Arda futbolu Galatasaray’da bırakacaktır"

Alaturka yöntemden farklı bir yol denememiz sadece Haziran -Aralık arasında sürdü. Hoş geldin eski yöntem, eski ilişkiler ağı...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Alaturka yöntemden farklı bir yol denememiz sadece Haziran -Aralık arasında sürdü. Hoş geldin eski yöntem, eski ilişkiler ağı...

Taraftar sabredemezse,hemen bağırıp çağırmaya başlarsa olacağı buydu.

Taraftar sabredemezse,hemen bağırıp çağırmaya başlarsa olacağı buydu.
Tudora bir sene sabredildi, evet belki bir sistem icin yeterli bir süre degil.
Evet belki kendi kadrosunu sezon basi kurdu ama yaptigi hatalari gecen sezon da yapti.
Yani Tudorun olayi sistem degil, olmayacak duaya amin deme cabasi idi.
Fatih Terimin gelmesinden en cok memnun olanlarin basinda geldigini düsünüyorum.
Eger Taraftar Tudorun tekrar eden hatalarina tepki vermese idi, yönetim Tudoru göndermez yerine Fatih Terim gelmezdi.

Son düzenleme:
Reis konuşmuş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Camiasız kalırsa kalsın bize ne.

sent via GSC

Tudora bir sene sabredildi, evet belki bir sistem icin yeterli bir süre degil.
Evet belki kendi kadrosunu sezon basi kurdu ama yaptigi hatalari gecen sezon da yapti.
Yani Tudorun olayi sistem degil, olmayacak duaya amin deme cabasi idi.
Fatih Terimin gelmesinden en cok memnun olanlarin basinda geldigini düsünüyorum.
Eger Taraftar Tudorun tekrar eden hatalarina tepki vermese idi, yönetim Tudoru göndermez yerine Fatih Terim gelmezdi.

Tudor gittikten sonra Terim dışında kim gelirse gelsin olmazdı.

Hatalar olacak,sen taraftar olarak Demokles'in Kılıcı gibi hocanın üstünde sallanıp durursan olacağı buydu.Bu yaklaşımla Fatih hoca ve onun ekibi dışında kimse başarılı olamaz bu kulüpte.

Tudor gittikten sonra Terim dışında kim gelirse gelsin olmazdı.

Hatalar olacak,sen taraftar olarak Demokles'in Kılıcı gibi hocanın üstünde sallanıp durursan olacağı buydu.Bu yaklaşımla Fatih hoca ve onun ekibi dışında kimse başarılı olamaz bu kulüpte.
Evet gayet tabi hatalar olacak ama devamli atlanan bir nokta var, hatalarin tekrar edilmesi.
Tudor gibi henüz hic bir basarisi olmayan birine neden sabredilir, kendini gelistirecegine inanirsan, böyle bir isik görürsen sabredersin.
Devamli ayni hatalari yapan biri, hatalarindan ders cikarmayi gectim hatali oldugunu dahi düsünmeyen birisi kendini nasil gelistirebilir ki?
Taraftar Demokles´in kilici gibi olmali zaten, cünkü Galatasaray gibi her zaman basariya ve zirveye oynamasi beklenen bir takimdan bahsediyoruz.
Aksi halde, is isten gectikten sonra hamle yapilir ve bunca yatirim yapan bir takimin böyle bir sansi yok.
Bu, böylesi kulüpler icin dünyanin her yerinde böyledir, kimisi biraz daha sabirlidir, kimisi daha az sabirli.
En güncel örnegi, gecen sene dünyalari kazanan Real Madrid takiminin taraftarlari, CR7_out diye tepki gösteriyor bu sezon.

Son düzenleme:
Evet gayet tabi hatalar olacak ama devamli atlanan bir nokta var, hatalarin tekrar edilmesi.
Tudor gibi henüz hic bir basarisi olmayan birine neden sabredilir, kendini gelistirecegine inanirsan, böyle bir isik görürsen sabredersin.
Devamli ayni hatalari yapan biri, hatalarindan ders cikarmayi gectim hatali oldugunu dahi düsünmeyen birisi kendini nasil gelistirebilir ki?
Taraftar Demokles´in kilici gibi olmali zaten, cünkü Galatasaray gibi her zaman basariya ve zirveye oynamasi beklenen bir takimdan bahsediyoruz.
Aksi halde, is isten gectikten sonra hamle yapilir ve bunca yatirim yapan bir takimin böyle bir sansi yok.
Bu, böylesi kulüpler icin dünyanin her yerinde böyledir, kimisi biraz daha sabirlidir, kimisi daha az sabirli.
En güncel örnegi, gecen sene dünyalari kazanan Real Madrid takiminin taraftarlari, CR7_out diye tepki gösteriyor bu sezon.

Senin mantıkla baksak,Ferguson mutlaka şutlanırdı.

Senin mantıkla baksak,Ferguson mutlaka şutlanırdı.
Benim mantigim ile bakan bir cok kulüp, bir önce ki sezon basarili olan Teknik Direktörü ile, bir sonra ki sezon yasanan basarisizlik yüzünden yollarini ayirdi. Bunun bir sürü örnegi var, üstelik sadece ülkemizde degil, tüm dünyada. Galatasaray böylesi yatirimlari cevirebilmesi icin basarili olmak zorunda, aksi halde iki yol var, iflas veya kücülüp orta sira takimi olmak. Hic bir basarisi olmayan, dolayisi ile hic bir referansi olmayan biri ile anca o kisi hatalarindan ders cikaran biri ise, ve böylelikle kendini gelistiren biri ise basarili olma sansin olur. Bunun aksini bizzat, böylesi bir kadroya ragmen defalarca yasadik.

Son düzenleme:
Benim mantigim ile bakan bir cok kulüp, bir önce ki sezon basarili olan Teknik Direktörü ile, bir sonra ki sezon yasanan basarisizlik yüzünden yollarini ayirdi. Bunun bir sürü örnegi var, üstelik sadece ülkemizde degil, tüm dünyada. Galatasaray böylesi yatirimlari cevirebilmesi icin basarili olmak zorunda, aksi halde iki yol var, iflas veya kücülüp orta sira takimi olmak. Hic bir basarisi olmayan, dolayisi ile hic bir referansi olmayan biri ile anca o kisi hatalarindan ders cikaran biri ise, ve böylelikle kendini gelistiren biri ise basarili olma sansin olur.

Senin dediğinle kulüplerin yaptığı aynı değil.Sen ciddi ciddi bir sezonda 3-4 hoca değiştiren bir yaklaşımı savunuyorsun.Teoride öyle olmasa,kastettiğin öyle olmasa bile pratikte bunu uygulamaya geçirdiğin vakit varacağın nokta orası.

Senin dediğinle kulüplerin yaptığı aynı değil.Sen ciddi ciddi bir sezonda 3-4 hoca değiştiren bir yaklaşımı savunuyorsun.Teoride öyle olmasa,kastettiğin öyle olmasa bile pratikte bunu uygulamaya geçirdiğin vakit varacağın nokta orası.
Hayir, ben bu bahsettigim kulüpler gibi, ki onlar kadar olmasak bile kendi ligimiz ve Avrupa´da gücümüzün yettigi kadar basari isteyen bir kulübüz, isin basinda basarili olma potansiyeli olan secimlerin yapilmasini savunuyorum. Fatih Terim sonrasi bugüne kadar yapilan secimlerin, basarili olamasa bile Mancini haric, bu potansiyeli olan secimler oldugunu düsünmüyorum. Mancini bile yanlis secim idi, cünkü italyan futbolu bize ve bizim ligimize ters. Sahsen mesela mantigima aykiri olmasina ragmen Hamza´dan umutluydum ama sonuc malum.

Keşke fenere ya da beşiktaşa gitse... Birazda onlar bunun ceremesini çekse. Ama ben bi beşiktaş atağı bekliyorum ciddi ciddi. Gerçi bizden uzak dursun da ne yaparsa yapsın.

Hayir, ben bu bahsettigim kulüpler gibi, ki onlar kadar olmasak bile kendi ligimiz ve Avrupa´da gücümüzün yettigi kadar basari isteyen bir kulübüz, isin basinda basarili olma potansiyeli olan secimlerin yapilmasini savunuyorum. Fatih Terim sonrasi bugüne kadar yapilan secimlerin, basarili olamasa bile Mancini haric, bu potansiyeli olan secimler oldugunu düsünmüyorum. Mancini bile yanlis secim idi, cünkü italyan futbolu bize ve bizim ligimize ters. Sahsen mesela mantigima aykiri olmasina ragmen Hamza´dan umutluydum ama sonuc malum.

Hamza başarısız olduğundan gitmedi ki,demeçlerinden ve taraftarlar istemediğinden dolayı gitti.

Fatih hoca olur da ikinci yarıya kötü başlarsa bu sefer de onun için de aynılarını yazacaksın muhtemelen.Böyle kulüp yönetilmez.

Hamza başarısız olduğundan gitmedi ki,demeçlerinden ve taraftarlar istemediğinden dolayı gitti.

Fatih hoca olur da ikinci yarıya kötü başlarsa bu sefer de onun için de aynılarını yazacaksın muhtemelen.Böyle kulüp yönetilmez.
Iste bunda yaniliyorsun, cünkü Fatih Terimin kredisi baska.
Fatih Terime olan güvenim baska.
Sarper sana göre böyle kulüp yönetilmeye bilir, olabilir, bana göre bir seyler düzelmiyor ise, Tudorun tekrar eden hatalari, harekete gecmek önemli, is isten gectikten sonra reaksiyon vermenin hic bir getirisi yok. Belki bire bir aktaramazsin ama bir cok sirketin temel ilkesidir, müsteriyi kaybetmemek icin harekete gec, reaksiyon vererek müsteriyi kaybedersin. Biz belki bir spor kulübüyüz ama var olmaya devam etmek istiyorsak, ve var oldugumuz sürece hedefleri olan bir kulüp olmak istiyorsak sirket gibi davranmamiz gerekiyor.

Son düzenleme:

3 maç üst üste mağlubiyet olacak misal ve sen sabır düzelecek yazacaksın?Kusura bakma da hiç inanasım gelmiyor. :asd:

Hatta daha yakın bir örnek,sana kalsa Fatih hoca ilk sezonunda Fb'den 4 yediği anda bile kovulabilirdi.

3 maç üst üste mağlubiyet olacak misal ve sen sabır düzelecek yazacaksın?Kusura bakma da hiç inanasım gelmiyor. :asd:

Hatta daha yakın bir örnek,sana kalsa Fatih hoca ilk sezonunda Fb'den 4 yediği anda bile kovulabilirdi.
Evet, cünkü o zaman hic bir basarisi, hic bir referansi yoktu.
Adam kendisi o an icin basarisiz oldugunu düsünüp istifa noktasina geldi.
Ama ne yapti, hatalarindan ders cikardi ve basarili oldu.
Iste senin atladigin nokta bu, hatalarindan ders cikarmak, kendini gelistirmenin püf noktasi.
Kendini gelistirmeyen Teknik Direktör takimini gelistiremez, gelismeyen takim anlik basarilar disinda bir basari elde edemez.
Neye inanmak istiyorsan inan, ben Fatih Terim konusunda sabirli olacagima eminim.
Kendi degerlendirmeme göre hata olarak gördüklerimi elestirecek miyim, gayet tabi ama Fatih Terime olan güvenim ile Tudora olan güvenimin arasinda daglar kadar fark var.

internetteki hamlelerine dikkat et hırb.

Geri
Üst Alt