Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
katiksiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıfır ilgi ! banane ? boş işler bunlar.. ama illede söylenecekse yolanthe cabaununda pek rahat durmadığını söylemek gerekiyor
sananeyse yolantenin rahat durmadigini nerden bilion
Yavsak herif. Sana o vuruslari ögretirler merak etme. Yönetimde böyle durumlarda geregini yapmiyor arkadas.
Sırf muhalefet olmak için böyle çıkıntılık yapanlara ayar oluyorum.. boş konuşmakta üstünüze yok ben orda ne diyorum ? banane diyorum nerenle okuyorsun ? ikincisi şamdan plusa verdiği röportajı okudun mu ? kaldıki benim yorumum öyle bundan sanane ?
Sırf muhalefet olmak için böyle çıkıntılık yapanlara ayar oluyorum.. boş konuşmakta üstünüze yok ben orda ne diyorum ? banane diyorum nerenle okuyorsun ? ikincisi şamdan plusa verdiği röportajı okudun mu ? kaldıki benim yorumum öyle bundan sanane ?
wesley'nin karisi bizim bacimizdir bilader biri bacimiza laf etmis nihayetinde ,sen bi de ustune bacimiza gider yapion pek rahatsiz oldum bu isten
Yönetimin ne yapmasını istiyorsun? Sneijderin eşinden yönetimle ne alakası var.Sneijderin sahip çıkması lazım bu olaya.