Mehmet Ali Erbil Haddini Aştı!

Bu Mehmet Ali Erbilin Oya Aydoğanla Bankamatik sahnesini izleyen var mi :D İzleyenler bilir M.Alinin sapik herif oldugunu.

Melo ile Sneijder bu herifi ortalarına alırlarsa, 5-5 giderler. Yani yanlış anlamayın 5-5 dediğim rakı fln.

sıfır ilgi ! banane ? boş işler bunlar.. ama illede söylenecekse yolanthe cabaununda pek rahat durmadığını söylemek gerekiyor

Namusuna düşkün görünen bir ülkenin,namusu şaibeli 50'lik starı....

Rtük olmus KÜTÜK. Bu adamın yıllardan beri program yapmasına seyirci oluyorlar.

Filmde bişi olursa zaten Sneijder halleder. Adamı Gökhan Saki özel çalıştırıyor yani tek yumrukla yerde olur mali.

Yavsak herif. Sana o vuruslari ögretirler merak etme. Yönetimde böyle durumlarda geregini yapmiyor arkadas.

sananeyse yolantenin rahat durmadigini nerden bilion

Sırf muhalefet olmak için böyle çıkıntılık yapanlara ayar oluyorum.. boş konuşmakta üstünüze yok ben orda ne diyorum ? banane diyorum nerenle okuyorsun ? ikincisi şamdan plusa verdiği röportajı okudun mu ? kaldıki benim yorumum öyle bundan sanane ?

Sırf muhalefet olmak için böyle çıkıntılık yapanlara ayar oluyorum.. boş konuşmakta üstünüze yok ben orda ne diyorum ? banane diyorum nerenle okuyorsun ? ikincisi şamdan plusa verdiği röportajı okudun mu ? kaldıki benim yorumum öyle bundan sanane ?

wesley'nin karisi bizim bacimizdir bilader biri bacimiza laf etmis nihayetinde ,sen bi de ustune bacimiza gider yapion pek rahatsiz oldum bu isten

Şamdan plus mı okuyorsun?

Biraz once okudum roportaji. Anlamadim o roportajda futbolcumuzun karisina dil uzatacak ne buldugunu. Ilginc bir fantazi dunyan var herhalde.

Yönetimin ne yapmasını istiyorsun? Sneijderin eşinden yönetimle ne alakası var.Sneijderin sahip çıkması lazım bu olaya.

sneijderin haberi varmi bakalim? Yönetim gereken bilgiyi verdimi. Wesley ve Yolanthe ye? Bu gibi hakarete varan söylemlerde Sneijder adina mahkemeye gidilebilir. Ve ya yöneticinin biri çikip bunun gibi itleri susturur.

in that case neye baktigimiz onemli degil ne gordugumuz onemli sayin ali serhat DURAN

Geri
Üst Alt