mehmet ali erbil

Üstad.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Düşünsene senin eşine ya da kızkardeşine diyor.
Bir gün bir yerde görsem yüzüne tükürmek isterim.

İbo Showda Mehmet Ali Erbil sürprizi İşte ilk kare...
Allah'ım fotoya bak.

Göç etseler ülkenin seviyesi 1 tık yükselir o derece.

Şov programında herkesin şov olduğunu bildiği sohbetler eğlenceliydi. Alan razı veren razı durumu. Nilgün Belgün ile muhabbetleri erotizmin zirvesiydi. İkisi de eğlenip gülüyordu. Ama Melike Öcalan örneği ve bunun gibi bir sürü örnek rezalet. Kimse bunu çekmek zorunda değil.

Huysuz Virjin'in sahnesine gidip yahu kadın kılığına girmiş rezalete bak demekle aynı şey. Mali budur beğenmiyorsanız davet etmezsiniz. ikiyüzlü insanları sevmiyorum. Melike Öcalan değil Mali tarafındayım.

Yıllardır dobrovski'yle Zonguldak'ın Zo'su espirilerinden öteye geçmeyen (ve maalesef gülüyorduk bunlara elde başka bir şey olmayınca), önüne gelen neredeyse her kadına sapıklık yapan saçmasapan bir herif.

Elle tutulur tarafı gariban sevindirmeye çalışmasıydı, onlar bir şeyler kazansın diye uğraşırdı ama sapıklığı onu da bastırıyor bende.

Hayır benim zoruma giden artık toplum ahlakını yitirmiş durumda, Mehmet Ali Erbil çıkıyor kendinden 20 yaş küçük bir kadını sahnede sözlü taciz ediyor 1 kişi de buna karşı çıkmıyor. Daha birkaç ay önce çocuğu yaşındaki bir kadına gönderdiği sapıkça mesajlar çıkmıştı ortaya. Biri çıkar kamera önünde kadınları taciz eder, öbürü çıkar haber kanalında 6 ay önce bir kadının giydiği elbiseye kafayı takar

Bir bu bir de tatlıses. Her seferinde hak vaki olmuştur belki de ''iyi bilmezdik'' yazayım diye girip hayal kırıklığı ile ayrılıyorum konudan.

Geri
Üst Alt