- 18 Temmuz 2009
- 80.627
- 224.953
- 5.093
En son kızının arkadaşını hamile bırakıp, çantasına 5 bin dolar atıp kaçmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dobroskinin D’si
Al sana dobroski
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En son kızının arkadaşını hamile bırakıp, çantasına 5 bin dolar atıp kaçmıştı.
Seviyorum ben de Maliyi yi bir gün iş sebebiyle karşılaştık, kalemle form dolduracak ulan kalem yok, dedim kusura bakmayın M.Ali bey vatandaşlar yazdıkları kalemi acele ile ellerinde unutup kalemle gidebiliyorlar. Baktı, Kendine has cool uslubuyla
"HAHA, G.tlerine soksunlar" dedi başta ben herkes kopmuştuçok sıcak kanlı biri.
ali koç'tan daha iyi fenerbahçe başkanı olur
ne diyon mahmutGSC Magazin Servisi Müdürü Keramettin TANRIVERDİ.
şaşırmadımCanlı yayında Ali Şen Başkan Fenerbahçe perişan demişliği vardır.
Oyunculuğu bence iyidir, takdir ederim ama şovmenlik tarafı rezildir. Tamamen zorlama.Öyle ki o cevabı bir başkası verseydi kimse gülmeyecek belki de adama tepki gösterecektiniz "kardeşim ne küfür ediyorsun" diye. Mehmet Ali Erbil böyle biri işte.
Oyunculuğu bence iyidir, takdir ederim ama şovmenlik tarafı rezildir. Tamamen zorlama.
Benimde çevremde o tarz muhabbet yapan arkadaşlarım baya oldu ve dediğin gibi aynı şekilde güldürüyorlar. Ama muhtemelen şovmenlik yapsalar kimse yüzlerine bakmaz. Ama M. Ali'nin bu konuda tutması bence önceden tanınan biri olmasından kaynaklanıyor.Çok ilginç ben tam tersini düşünüyorum. Boş bomboş laflarla adam tebessüm ettirebiliyor.
Benimde çevremde o tarz muhabbet yapan arkadaşlarım baya oldu ve dediğin gibi aynı şekilde güldürüyorlar. Ama muhtemelen şovmenlik yapsalar kimse yüzlerine bakmaz. Ama M. Ali'nin bu konuda tutması bence önceden tanınan biri olmasından kaynaklanıyor.
Yoksa tabi ki senin düşüncene de saygım var.