- 4 Ağustos 2009
- 83.529
- 62.156
- 5.093
Pelin sönmez hanim adamdir. Helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafı koyduktan sonra kadının yüzünü saran mağrur, güçlü, ciddi ifadeyi gördünüz değil mi. . .
Sen yüzüne mi bakıyordun?
İnsanları yüzünden tanıyorum. Kadın kimmiş acaba anlayabilmem için memesine değil, yüzüne bakmam gerekirdi.
Ben de insanları memelerinden tanıyorum. Kadın kimmiş acaba anlayabilmem için yüzüne değil, memelerine bakmam gerekirdi.
Estağfurullah da ne oldu yıllar sonraki videolarından yorumlar yapılıyor? Gündemde bir şey mi var?Cess (RTÜK bu adamı suratı normalden uzun olan adam diye tanımlamıştır,sürekli takla atıp kafasını çarpardı)
Hilmi (Ankara/Kazanın Ciğır köyüne mensup bir vatandaş, kibar biriydi, donu indirildi )
Mali bu 2 li sayesinde çok Reyting kazandı.Acaba bu arkadaşların bir yarasına derman olmuş mudur ?
Not: Uğur güzel gibi analiz yaptım
Hörmetler
Iste aradigim disi Galatasarayli.
Hemen evlencen.
İnstagramına gireyim dedim evlenmiş.![]()
Yikildim.
Lafı koyduktan sonra kadının yüzünü saran mağrur, güçlü, ciddi ifadeyi gördünüz değil mi. . .
Ben birşey yapmamışam.Koydu moydu ne ayıp şeyler bunlar. Sen efendi bir arkadaşsın ama seni hep bu @Kenan Ünal bozuyor.
Ben de insanları memelerinden tanıyorum. Kadın kimmiş acaba anlayabilmem için yüzüne değil, memelerine bakmam gerekirdi.