# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Fenerbahçe o kararı, kendi kurdurduğu uyuşmazlık komitesinden çıkarttı.Aldıkları siyasi desteğe hiç değinmiyorum ayrıca.Şekip denilen biri var ya bunların yönetim kurulunda Mosturoğlu olan, herşeyi kitabına uyduruyor.O dönemde de Aurelio'nun gelmesi söz konusuydu.Buna engel olmak için yapılmış bir çalışmaydı bu.Başka kulübe gitmesin Aurelio diyorlardı aldıkları kararla. Şöyle söyleyeyim Galatasaray'ın artık Galatasaray'ı karşılıksız seven insanlarda başka kimsesi yoktur.Kongre üyelerinden bazıları bile reklam peşinde, Galatsaray'ı karalamak adamların umrunda bile değil. FB ise siyasi iktidar ve iki büyük holdingten aldıkları kuvvetle herşeyi yapabiliyor.Aurelio bunun en küçük halkası.

Diyeceğim güçlü bir camia olursak ancak bu planlar bozulur.Bakalım Aslantepe konusunda gecikmeler olduğunda, her konuda tavır almamız gerekirken, siyasi tavır alınacağı zaman kaç kişi Galatasaray'la olacak.

Aynen böyle oldu.Şuan faaliyette öyle bir kurul var ve bu yüzden gelemez aurelio bize.Büyük bir ihtimal biz oyuncuyla anlaştıktan sonra kurulmuş bir kurul...

Fener'e para ödememiz söz konusu degil. Öyle bir durum varsa da Aurelio alinmaz, ki ben gündemimizde oldugunu sanmiyorum. Mehmet Topal giderse belki yerine düsünülebilir, ama Adnan Polat takimda satilik futbolcu olmadigini söylemisti.

mehmet topalın yerine değil de yanına düşünülüyor bence.çünkü aurelio ileri de çıkan bir adam.

fbye para ödeme durumu söz konusu değil.

geçen gün tff başkanı ,aziz,bizim başkan toplantı halindelerdi , bunlar aralarında hallederler aurelio işini, samimi insanlardır(!)

mş sözde transfer edilicek oyuncunun ismini açıkladı mı ? hiç sanmıyorum gerçi..

aurelio eski aurelio gibi tamamen sakatlıksız dönecekse sorun yok ama bayram tutumlu kendisi söylüyor daha 6 ay'a ihtiyacı var diye (6 ay içerisinde güçlenme vs. de vardır gerçi.) biz sezonu erken açacağız 6 ay kimseyi bekleyemeyiz. betis de zaten sakatlığından dolayı elden çıkardı aurelio'yu. üstelik 30 yaşında. bize fayda sağlayamayacak oyunculara boşa para verilmemeli, benim düşüncem bu. bizim kadromuz zaten iyi sayılır, aurelio'ya ihtiyaç gerçekten yok. karamsar falan değilim, sadece bize yarar sağlayamayacak oyunculara karşıyım yanlış anlaşılmasın. fatih tekke, aurelio, tabata, mehmet yıldız gibi. :)

Gerçekten anlamakta zorlanıyorum Aurelioyu takımda görmek isteyen arkadaşları. Avrupada iddialı olacak ses getirecek kadroda bulunacak adam bumudur? Ne Ayhanı, ne Topalı, ne Sarpı keser bir de bunların üstüne Emana gibi bir adam istediğimizi düşünürsek. 3 sene önce olsa tamamdı ama son zamanlarda yaptığımız transferlere bakarsak hala bazı arkadaşların eskiye takılı kaldığını düşünüyorum.

aurelio eski aurelio gibi tamamen sakatlıksız dönecekse sorun yok ama bayram tutumlu kendisi söylüyor daha 6 ay'a ihtiyacı var diye (6 ay içerisinde güçlenme vs. de vardır gerçi.) biz sezonu erken açacağız 6 ay kimseyi bekleyemeyiz. betis de zaten sakatlığından dolayı elden çıkardı aurelio'yu. üstelik 30 yaşında. bize fayda sağlayamayacak oyunculara boşa para verilmemeli, benim düşüncem bu. bizim kadromuz zaten iyi sayılır, aurelio'ya ihtiyaç gerçekten yok. karamsar falan değilim, sadece bize yarar sağlayamayacak oyunculara karşıyım yanlış anlaşılmasın. fatih tekke, aurelio, tabata, mehmet yıldız gibi. :)

Aynen..Yani uzun süre banko oynayacak bir adamin iyilesmesini bekleyemeyiz..

Aurelio Türk statüsünde oynayacagi icin ve tecrübesi bakimindan ideal bir isim aslinda..Rijkaard´in uygulamak istedigi tek pas sistemini en iyi sekilde uygulayacak bir isim Aurelio.Ama sakatligi ve yasi beni düsündüren tek nokta..

Sakatligi gectiyse alinmasini isterdim ama..

Aynen..Yani uzun süre banko oynayacak bir adamin iyilesmesini bekleyemeyiz..

Aurelio Türk statüsünde oynayacagi icin ve tecrübesi bakimindan ideal bir isim aslinda..Rijkaard´in uygulamak istedigi tek pas sistemini en iyi sekilde uygulayacak bir isim Aurelio.Ama sakatligi ve yasi beni düsündüren tek nokta..

Sakatligi gectiyse alinmasini isterdim ama..

aynen senin gibi düşünüyorum :005:

melih şabanoğlu bari dediği oyuncunun ismini söylese de eğer aurelio'ysa gelmemesine gram üzülmem. :D

bu saatten sonra hiç kimseye faydası olmaz.adam gelmiş 31-32 yaşına alcan da nolcak bi iki sene sonra futbolu bırakcak.bnce hiç gerek yok.hem o bölge için birsürü oyuncumuz var.linderoth,topal,ayhan,sarp.alınırsa gereksiz bi transfer olur bnce;)

Ne işi var bu adamın bizde ya;).Gelmesini hiç istemem ;).

bu adam terbiyesizin en onde gidenidir,F5 te oynayan Mahmut Hanefi Erdogdu , yakin bir dostumdur,bu terbiyesizle bazen karsilasiyordum,harbi serefsiz kufurbazin tekidir Aurelio!

Gizli bomba

Büyük bir gizlikik içerisinde Gökhan Zan ve Keita'yı renklerine bağlayan Haldun Üstünel'in yeni hedefi Mehmet Aurelio olduğu iddia edildi.

Transferin hızlı takımlarından G.Saray, bir bombayı daha patlatmak üzere. Gizli bir operasyonla teknik direktör Frank Rijkaard'ı takımın başına getiren, aynı gizlilikle Gökhan Zan ve Keita'yı renklerine bağlayan sarı-kırmızılıların Mehmet Aurelio ile anlaşma sağladığı ve önümüzdeki günlerde imza attıracağı iddia edildi.

Real Betis'te mutlu olmadığını ve her fırsatta Türkiye'ye dönebileceğini belirten Aurelio, F.Bahçe'nin de gündemine gelmişti. G.Saray'ın yine bir geceyarısı operasyonuyla milli futbolcuyu kadrosuna kattığı belirtildi. Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Aurelio, herkesin şaşkınlıkla karşılayacağı bir takıma gidecek” demişti.

Kaynak: Yeni Şafak

Bende istemem Aurelio'yu ama benimde içimdeki ses Yeni Şafak la aynı şeyi söylüyor ilk defa:D:D

bana da o bahsedilen orta saha oyuncusu aurelio'ymuş gibi geliyor nedense.

inşallah içimdeki ses yalan söylüyordur, istemem hiç açıkcası.

aurelio takımın dengeleri bozar gelecekse biglia yada emana gelsin yoksa gerek yok...

Geri
Üst Alt