# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Ben şu an gelip oynayacak durumda olsa gelmesini çok isterdim.Ancak ciddi bir sakatlık geçirdi ve nasıl döneceği muamma.Aurelio'yu alıp düzelmesi beklenileceğine o şansı Linderoth'a vermek daha doğru geliyor bana.

febeli diye değil katkısı olmaz diye istemiyoruz. Ayhan, Topalı kesemez illa Türk oyuncu alacaksak yedek bekleyecek Murat Ceylan olmalı.

murat ceylan süper olur ama ismail'i 6.5 + 2 oyuncuya veren antep murat için de 5M'dan aşağıya açmaz kapıyı.

aurelio gelmesin o ayrı tabii.

TV8' de az önce Bayram Tutumlu bağlandı ve Galatasaray' le her konuda anlaştık dedi. Galatasaray Real Betis' le küçük detayları görüşüyor dedi. Bende yardımcı oluyorum onlara dedi. Spiker bu transfer bitti diyebilir miyiz diye sorunca, bizim açımızdan sorun yok Betis' le Galatasaray bir noktada anlaşacaktır dedi.

TV8' de az önce Bayram Tutumlu bağlandı ve Galatasaray' le her konuda anlaştık dedi. Galatasaray Real Betis' le küçük detayları görüşüyor dedi. Bende yardımcı oluyorum onlara dedi. Spiker bu transfer bitti diyebilir miyiz diye sorunca, bizim açımızdan sorun yok Betis' le Galatasaray bir noktada anlaşacaktır dedi.

inşallah bir menejer oyunudur.

galatasaray'ın böyle adamlara ihtiyacı yok.

B.Tutumlu yine piyasa yapmaya çalışıyor bence. Böyle bir transfer yapılcağını düşünmüyorum.

ya ne bileyim kişisel olarak istemem. ama ihtiyaç ve maddiyat olarak yönetimin bileceği iş. gelsede zararı olmaz bize en azından türk statüsünde alınabilecek en iyi adamlardan.

Zaten Aurelio gelirse, Biglia/Emana konusu kapanir.

Nasıl olur yha sakat adam mı alacaz yani? bu acıklama ne zmn gerceklesti ya kesin mii.. :(

öleyim o zaman, su da boğulayım

Afrikanın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Keıtayı alan Galatasarayın her türlü Biglia, Emana tarzı oyuncuları alıcak gücü vardır

Keita' yı almadan önce vardı. Ama şimdi yok. Çünkü her takımın bir bütçesi vardır. Futbolcunun ucuz veya pahalı olması bir takımın bütçesini artı veya eksi yönde değiştirmez.

Biz zaten sadece Keitaya ödedik bonservis, onuda zaten 4 parcaya ayirdik.

Bigliayi alacak parasal gücümüz elbetteki var. Istersek dahada iyisini aliriz.

Afrikanın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Keıtayı alan Galatasarayın her türlü Biglia, Emana tarzı oyuncuları alıcak gücü vardır

:eek::eek::eek:

:confused:

:o

renkdaş biraz daha gerçekçi olalım istersen.Afrika'nın en yetenekli 100 oyuncusu arasında olduğunu bile düşünmüyorum.Belki ileride olabilir.

Bizim alabileceğimiz oyuncu stili bellidir.Kumaşı iyi ama düşüşte olan,talipleri az olan,genelde bonservisi elinde olan ya da bonservisi az olan,ünlü,sakat olan ya da müzmin sakat olan oyunculardır.

renkdaş biraz daha gerçekçi olalım istersen.Afrika'nın en yetenekli 100 oyuncusu arasında olduğunu bile düşünmüyorum.Belki ileride olabilir.

Bizim alabileceğimiz oyuncu stili bellidir.Kumaşı iyi ama düşüşte olan,talipleri az olan,genelde bonservisi elinde olan ya da bonservisi az olan,ünlü,sakat olan ya da müzmin sakat olan oyunculardır.

Biraz araştır oku derim herşeyden önce. Keita yı aldığımızda birçok avrupa gazetesinde hatta USAtoday bile konu etti bu transferimizi ve şöyle yazıyordu "en yetenekli afrika oyuncularından biri" diye. Kesinlikle yanlışın var.

Sen ne dediğinin farkında mısın?:eek:

https://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16427300

Geri
Üst Alt