# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Aurelio gittikten sonra arkasından aglayan, dön gel ,yuvaya dön diyen ezikler yine 180 derece dönerek oh sevindim Aurelionun Galatasaraya gitmesine diyorlar.Eziklik sınır tanımıyor.

O kıt akıllılar zaten her transferimize aynı yorumları yapar.

"Kewell müzmin sakat zaten,gelmesine sevindim"

"Baros düşüşte olan birisi iyi ki Gs ye geldi,paraları boşa gidecek"

"Bu gelen çakma Keita,iyi olsa Lyon bırakmazdı"

Kısacası onlar hep bizim yaptığımız transfere bizden çok sevinirler nedense:)

LigTv gene ortaya attı haberi,bakalım bundan birşey çıkacak mı.

Coloccini ile de anlaşıldığını söylüyordu,ses yok şimdiye kadar.

Aurelio ile de ön protokol imzalandığını,tazminat sorununu hallederse transferin gerçekleşeceğini söylüyor.

Bekleyip göreceğiz ne kadar doğru...

transfer kesin değil sanırım ? menejeri sakatlığının olduğunu 6ay sonra sahalara bomba gibi döneceğini söylemişti

bu 6 ay muabbeti 1 aydır aldı başını gidiyor, yok mudur bunun hakikatini bilen?

Bu transferde kafami kurcalayan tek sey bizim bu son yillarda hic boyle bagira bagira transferimiz olmamasi..

milli takimi komple kurduk arkadaslar

======== volki ==========

=ugur==gokhan=servet===balta

=====mehmet====topal====

=hamit==============arda

======= tuncay========

==========semih========

ilk onbirde yanlisim var ise duzeltin.

ama bu kadro bile cok is yapar

ustelik yedek olarak da emre gungor, ayhan, sabri, baris,

offf

dunya rekoru kiracagiz bu gidisle.

11 oyuncu veren takim GALATSARAYa tesekkur

4 oyuncuyla milli takimimiza katilan feneve tesekkur

puahahha

Bence gayet iyi transfer olur bu adamı Trabzonspor'dayken izlemiştim ilk hatta o zaman neden Galatasaray böyle oyuncuları görüpte almıyor demiştim maalesef fenerbahçe almıştı ve fenerbahçe Aurelio sayesinde bunca yıl ayakta durabildi Aurelio'nun gidişi feneride çökertti gerçekten çok kral bir orta saha gelirse çok sevinirim yaşıda fazla falan değil bence gayet iyi 31 yaşında

bu 6 ay muabbeti 1 aydır aldı başını gidiyor, yok mudur bunun hakikatini bilen?

ben tutumlu'nun "aurelio'nun kendisini toparlaması için 6 aya ihtiyaco var." dediğini okumuştum bir yerde.

ama tv'de tutumlu "doktorlar eylül'de döner diyor ama aurelio ağustos'ta da dönebilir." demiş.

yani o 6 ay tamamen kendisini toparlaması, kuvvetlenmesi, tekrar form tutması için gerek demek istemiştir heralde.

ama kişisel düşüncem 30'undan sonra ciddi bir biçimde sakatlanan oyuncuların tekrar forma girmesi zor oluyor gerçekten.

1.5 milyon €'ya Aurelio transfer etmek muhteşem olur adam zaten kendisi az para alan bir adam ve yaşı daha 31 çok rahat 2+1 yıllık sözleşme yaparız çok kral oyuncu bence keşke gelse

1.5 milyon €'ya Aurelio transfer etmek muhteşem olur adam zaten kendisi az para alan bir adam ve yaşı daha 31 çok rahat 2+1 yıllık sözleşme yaparız çok kral oyuncu bence keşke gelse

bence sakat ve bu yaşta bir oyuncuya 1.5M da fazla.

eğer bonservissiz gelecekse bir nevi öyle de istemem ama zarar etmeyiz hiç değilse.

aurelio kadoryu gereksiz yere şişirir, onun mevkisinde çok alternatifimiz var.

kadro kalitesinini üstünde bir transfer olmayacaksa hiç olmasın emre çolak, serdar, gibi gençleri kazanmaya bakalım bence.

ayrıca gelson fernandez 2M'a st.ettiene'e gidiyorsa aurelio'ya 1.5M fazladır.

gelson'u çok takip etmedim hayranı değilim (zaten city'de fazla oynayamadı) ama aurelio'nun en büyük özelliği olan toparlayıcılık özelliğine sahip ondan daha genç daha sağlam (sakatlık bakımından) bir oyuncu en azından. ama yine de kadrodaki oyunculardan daha kaliteli bir oyuncu alınmayacaksa boşuna alınmamasından yanayım. gençlerin önünü tıkamayalım!

=====mehmet====topal====

=hamit==============arda

======= tuncay========

==========semih========

offf

puahahha

isterlerse milli takıma 1 oyuncu versinler.bunda alay edilecek,gülenecek taraf yok.

milli takımı galatasaray-fener muhabbettinin içine çekmek kimseye yarar sağlamaz.

Başka bir forumdan alıntı.Kendisi forumun admini.Çoğu kişi bilir zaten.

Barış Cenk Akkaya:

Herkese iyi akşamlar oğlu ardanın doğumu yüzünden aranızda yoktum bir kaç gün daha olamıyacam düzenli olarak arkadaşlar aurelio dediğim gibi büyük ihtimalle galatasaray formasını giyecek.

ikinci bir bomba daha var bu akşam ziyarete gelen bir dostumuzdan öğrendim haldun beyin takın bir dostu ve haldun beyin çok yakın bir akrabasından duyduğu kendisine bile söylemediği bomba bir transfer bir kaç güne olabileceği fakat bu transferin adını milletini kimse bilmiyor çok ısrarla öğrenmye çalıştık ama başaramadık artık bekleyip görecez saygılarımla

=====mehmet====topal====

=hamit==============arda

======= tuncay========

==========semih========

offf

puahahha

Eee??

evet bu haber gerçektende kesin arkadaşlar marco bizde

Barış Cenk Akkaya:

Herkese iyi akşamlar oğlu ardanın doğumu yüzünden aranızda yoktum bir kaç gün daha olamıyacam düzenli olarak arkadaşlar aurelio dediğim gibi büyük ihtimalle galatasaray formasını giyecek.

ikinci bir bomba daha var bu akşam ziyarete gelen bir dostumuzdan öğrendim haldun beyin takın bir dostu ve haldun beyin çok yakın bir akrabasından duyduğu kendisine bile söylemediği bomba bir transfer bir kaç güne olabileceği fakat bu transferin adını milletini kimse bilmiyor çok ısrarla öğrenmye çalıştık ama başaramadık artık bekleyip görecez saygılarımla

Oldu :)

Barış Cenk Akkaya:

Hic daha önce bir transfer haberi verdimi arkadas

antu.com'daki gerzekler 5.5 milyon euro kazanacaklarını zannediyorlar.Güya onlara 5.5 milyon euro verecekmişiz.Öyle olsa niye almaya uğraşsın Galatasaray yöneticileri.Elimizde onca ön libero varken o kadar masrafa girerler mi hiç.1,5 milyon euro'ya bitirecekler işi ve fener de avcunu yalayacak.Güzel olur gelirse.Gelmese de sorun teşkil etmez..

Geri
Üst Alt