# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

adam 3 yildir duyumcuyum diye geziyor.

tek bir isim dahi soyledigi yok.

Daha önceki forumda pm den aşırı ısrarlarım üzerine bana bir transferimizden bahsetmişti ve doğru çıkmıştı ama gerçekleşmeyende oldu tabi. Şunuda söylemek lazım ki hiç bir zamanda bu iş bitti kesin gibisinden kelimelerde kullanmamıştı.

Hayırlısı diyelim artık. Bekleyip göreceğiz.

Kendisi boşa atıp tutmayan,bildiği varsa paylaşan bir kişidir.Şahsen ben güveniyorum.

Affınıza sığınıyorum ama hala aurelio ya 1.5 mılyon bonservıs fazla dıyenler aramızda .. eee yuh yanı!.. Turkıye mıllı takımının sureklı 11 de oynayan 31 yaşında kı oyuncu nasıl 1.5 mılyon euro fazla olur...

Az once bır arkadasımız mıllı takım kadrosunu yazmıs o futbolcular ıcınden 4 mılyon euro dan aşagıya alınabılecek futbolcu varmı?

Aurelio gelırse lınde gıder..

bu da bır yabancı hakkımızın daha olacagınız gosterır..

Ama yınede begenmeyenler var ılgınç..

Kİ aurelio linderoth un şu halıne (1.5 yıldır top oynamıyor) 5 basar ..

Tarafsız olalm bu paraya mükemmel transfer olur ..

Şİmdi yine aramızdan emana daha ıyı biglia mukemmel fılan dıyenler cıkacak ; doğrudur 10-15 mılyon euro paraya mukemmel olmamaları içinde bir sebep yok zaten..

kısaca bıze lazım bır futbolcudur..

Hem futbolcu olarak hem takım ıcı dengeler bazında..

ortada topal aurelıo ve ayhan 2 lıyı 1 sezon rahatlıkla kaldırlar ve yabancı transferınede kontenjan yaratırlar..

Saygılarımla...

antu.com'daki gerzekler 5.5 milyon euro kazanacaklarını zannediyorlar.Güya onlara 5.5 milyon euro verecekmişiz.Öyle olsa niye almaya uğraşsın Galatasaray yöneticileri.Elimizde onca ön libero varken o kadar masrafa girerler mi hiç.1,5 milyon euro'ya bitirecekler işi ve fener de avcunu yalayacak.Güzel olur gelirse.Gelmese de sorun teşkil etmez..

boşver dostum, onların psikolojilerini hiçbir psikolog düzeltemez.

ardayla ugur boralı karşılaştıran forumdan ve bu foruma üye olan kuşlardan mantıklı şeyler çıkmaz.

ama merak ediyorum poulseni aldılar mı:D:D:D:D

1.5 aydır konuştukları tek konu o zaten:f68.gif:

haberi veren baris adli sahis neden bundan 1 hafta once vermemis duyumu>???

herkes biliyo ki bayram tutumlunun turkiyede tek konusabilecegi kanal LIGTV ve dogal olarak da ilk duyacak yer olan da oradir.

boşver dostum, onların psikolojilerini hiçbir psikolog düzeltemez.

ardayla ugur boralı karşılaştıran forumdan ve bu foruma üye olan kuşlardan mantıklı şeyler çıkmaz.

ama merak ediyorum poulseni aldılar mı:D:D:D:D

1.5 aydır konuştukları tek konu o zaten:f68.gif:

ne poulseni kardeşim.adam gelmek istemiyorum diyor f5 üsteliyor.galiba buda xabi alanso hikayesine dönecek.poulsen biter başka biri çıkar daha sonra başka biri.en sonunda maldo ve josico gibi işe yaramaz adamları alırlar

bu arada aurello ile ilgili gelişme olmuş.ben şahsen istemiyorum.4-5 tane oyuncu var aynı mevkide.ha eğer alınacaksa sağlam kaliteli adam alınsın isterim.

bu arada aslanyüreklilerde barış bomba transferden bahsetmiş.galiba defansa alınacak isimden bahsediyor

Affınıza sığınıyorum ama hala aurelio ya 1.5 mılyon bonservıs fazla dıyenler aramızda .. eee yuh yanı!.. Turkıye mıllı takımının sureklı 11 de oynayan 31 yaşında kı oyuncu nasıl 1.5 mılyon euro fazla olur...

Az once bır arkadasımız mıllı takım kadrosunu yazmıs o futbolcular ıcınden 4 mılyon euro dan aşagıya alınabılecek futbolcu varmı?

Şİmdi yine aramızdan emana daha ıyı biglia mukemmel fılan dıyenler cıkacak ; doğrudur 10-15 mılyon euro paraya mukemmel olmamaları içinde bir sebep yok zaten..

ortada topal aurelıo ve ayhan 2 lıyı 1 sezon rahatlıkla kaldırlar ve yabancı transferınede kontenjan yaratırlar..

Saygılarımla...

Aurelio'nun durumunun bence Linderoth'la alakasi yok. Zaten yabanci hakkina da ihtiyacimiz yok. Su an 7 yabancimi var, Lincoln zaten elden cikarilacak, Nonda da gidici gibi duruyor, ki kalsa bile en az 2 yabanci hakkimiz oluyor. Ve bu hakki bile dolduracagimizi sanmiyorum.

Başka bir forumdan alıntı.Kendisi forumun admini.Çoğu kişi bilir zaten.

Barış Cenk Akkaya:

Herkese iyi akşamlar oğlu ardanın doğumu yüzünden aranızda yoktum bir kaç gün daha olamıyacam düzenli olarak arkadaşlar aurelio dediğim gibi büyük ihtimalle galatasaray formasını giyecek.

ikinci bir bomba daha var bu akşam ziyarete gelen bir dostumuzdan öğrendim haldun beyin takın bir dostu ve haldun beyin çok yakın bir akrabasından duyduğu kendisine bile söylemediği bomba bir transfer bir kaç güne olabileceği fakat bu transferin adını milletini kimse bilmiyor çok ısrarla öğrenmye çalıştık ama başaramadık artık bekleyip görecez saygılarımla

arkadaşlar doğru olabilir çünkü lincoln gitti orta alana yaratıcı oyuncu alınabilir...

Sağlık Durumu : Ciddi bir sakatlık geçirdi.

+ bütün bunlara ilaveten,

elfenerine verilecek ve onların kesesine girecek olan 5 milyon €uro tazminat bedeli..

değer mi?

bence değmez..

...

elfenerine verilecek ve onların kesesine girecek olan 5 milyon €uro tazminat bedeli..

en az bu meblağın yarısı kadar da kendisine ödenecek bir para!

değer mi?

bence değmez..

Aurelio'nun durumunun bence Linderoth'la alakasi yok. Zaten yabanci hakkina da ihtiyacimiz yok. Su an 7 yabancimi var, Lincoln zaten elden cikarilacak, Nonda da gidici gibi duruyor, ki kalsa bile en az 2 yabanci hakkimiz oluyor. Ve bu hakki bile dolduracagimizi sanmiyorum.

nonda kalır ve kalmalıda

Kenarda oturtacagımız bir yabancıya Galatasaray buyuk para vermez..

Bu yuzden ılerı donuk orta saha ıcın paraya kıyılacaksa eldekı yabancılardan linderoth arrtı 1 de kullanılmaz..

muhtemel bız 6+1 kullanacagız +1 de nonda olacak...

Bonservisi 1.5milyon avro. Alınırsa harika olur bence. Linderoth ve L10 satılınca yabancı kontenjanına daha iyi adamlarda alınabilinir forvet ve defansa

en az bu meblağın yarısı kadar da kendisine ödenecek bir para!

değer mi?

bence değmez..

Tazminat ödeme gibi bir durum varsa zaten alinmaz. Ama 1.5 milyon euro Aurelio gibi bir oyuncu icin asla fazla degil, hatta komik bir rakam!

Saygılarımla...

aurelio aralık'ta 32 yaşını dolduracak yani yaşlı sayılabilecek bir oyuncu.

ciddi bir bel sakatlığı geçirdi 2 ayı var daha.

eski formuna kavuşması şüpheli, bu yaştaki futbolcular böyle ağır sakatlıkardan sonra zor forma girerler.

şimdi bu durumda bence aurelio'ya fazla 1.5M euro.

onunla aynı özellikleri taşıyan bence eksiği olmayan 22 yaşındaki gelson fernandez st.ettiene 2M euro'ya gidecek.

sence de aurelio'ya bu para fazla değil mi?

ayrıca bence o mevkide (defansif orta saha) yeterince alternatifimiz var, kadrodaki oyunculardan 1-2 gömlek üstün olmayacaksa bence orasını daha da fazla şişirmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt