# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Evet Tobi sakatlandi, biz Aurelio'yu istiyoruz. Aurelio çok kaliteli bir futbolcu, Fenerbahçe ve Milli Takim'da gorduk (goruyoruz). Ama Aurelio aralik aya kadar sakat degilmiydi?

Evet Tobi sakatlandi, biz Aurelio'yu istiyoruz. Aurelio çok kaliteli bir futbolcu, Fenerbahçe ve Milli Takim'da gorduk (goruyoruz). Ama Aurelio aralik aya kadar sakat degilmiydi?

yok kardeş antremanlara başladı bile.bşu betisin kampında

1 aya kalmaz kendini toparlayacakmış

Aynı insanlar 3 sene önce Adnan Polat 20.45 te Şampiyon olacağını nereden biliyodu dediler.Niye şimdi aynı kişiler susuyor?A.Polat ne deseydi yani fener kesin kazanır biz Şampiyon olamayız mı deseydi?

Üstelik birde o maç 16 dk uzadı.Adam utanmasa 2.uzatma ve ardından penaltıları oynatacak.

Resmen Galatasaray Rehabilitasyon Külübu oluruz ozaman:p

yok kardeş antremanlara başladı bile.bşu betisin kampında

1 aya kalmaz kendini toparlayacakmış

1 ay beklersek 1 ay Tobi'ye beklelim?

Gerçekten uzuluyorum Tobi'nin adina, adam ne kadar calissa yine sakatlaniyor yahu, futbolu birakirdim onun yerine olsaydim. Paran pulun var, vücutun en önemlisi Tobi.

yzık oldu tobiye gs tarihinin en şansız topçusu yaa benim bildiğim aueroli sart oldu bana göre.

Alıcaz gibime geliyor Topal ın ne olacağı belli değil Tobi zaten geçin onu konuşmaya gerek yok Barış savurgan pas yeteneği zayıf Mustafa Sarp iyi bir yedek Ayhan tam ön libero değil.Alınmasında fayda var diye düşünüyorum.

Cim Bom’un renklerine bağlamak için geri sayıma geçtiği Aurelio’nun, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun vermiş olduğu 5 milyon 250 bin dolarlık cezaya yaptığı itiraz dünkü tahkim toplantısında da sonuçlanmadı. Bilindiği gibi geçen hafta yapılan duruşmalı toplantıda dosya görüşülmüş, FIFA’dan Aurelio’ya bonservis vermeden geçici transfer sertifikası çıkaran hakimin kararının resmi tercümesi istenmişti. Milli sporcunun menaceri Bayram Tutumlu’nun “Her kurulda Fenerbahçeliler karşımıza çıkıyor. Karar onanırsa Cas’a gideceğiz, 250 cent ödemeyeceğiz” sözleri, gözlerin bu haftaki toplantıya çevrilmesine neden olmuştu. Dosya hafta içinde eklenen belgelerle röportöre gönderildi. Kararın önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Fanatik

Tobi sakatlandı almak farz oldu dieybiliriz gerçi dabrukatör baryamın ipiyle kuyuya inilmez ya neyse

Birde sağ bek alırız Uefa kupasını direk verirler bize peşin peşin biz sadece prestij için maçlara çıkarız.

Çakma Memoyu alıcagımıza Volkan,Yaser,Mehmet G.,Necati gibi gereksiz futbolcuların üstüne biraz para verip Murat Ceylanı almak daha mantıklı bence

Aurelio için karar bekleniyor

Galatasaray, Aurelio´nun işini resmen bitirmek için Futbol Federasyonu´ndan çıkacak kararı bekliyor.

Galatasaray Yönetimi, transferinde son aşamaya geldiği Aurelio’nun işini resmen bitirmek için Futbol Federasyonu’ndan çıkacak kararı bekliyor. Fenerbahçe’yle davası süren tecrübeli oyuncunun durumu, önümüzdeki hafta içinde netleşecek. Aurelio’nun menaceri Bayram Tutumlu da, “Yönetim yalanlıyor ama, Galatasaray’ın oyuncumu istediği doğru” ifadesini kullandı. Bu arada yönetimin kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Manisasporlu Sezer ve Ufuk için bir açıklama yapan Ege kulübünün Başkanı Kenan Yaralı, “Bizi çok yordular. Para kaybederiz ama saygımızı yitirmeyiz. Artık bu iş çözülsün” dedi.

FANATİK

Birde sağ bek alırız Uefa kupasını direk verirler bize peşin peşin biz sadece prestij için maçlara çıkarız.

Ne alaka ? Kadroda isterse Messi olsun yinede kupanın garantisi yok.Futbol bu ! Önceden birşey söylenemez kadroyla olsa geçen sene Shaktar almazdı kupayı !

Geri
Üst Alt